Домашній лаваш з ц/з борошна - рецепт, калорійність
Інгредієнти
{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}} | {{item.unit}} |
Інгредієнти
10 порцій
300 x 1 г | |
150 x 1 мл | |
30 x 1 г | |
3 x 1 г |
Спосіб приготування
1
Закип'ятити воду. В борошно влити олію, додати сіль і окріп.
2
Вимішувати спочатку ложкою, а коли охолоне, то замісити руками. Лишити накритим або в плівці на півгодини.
3
Поділити на 10 частин. Розкачати дуже-дуже тонко, щоб світилось, але не рвалось.
4
Смажити на гарячій сковорідці без масла з двох сторін. Сильно не засушувати, бо буде кришитись!
Харчові цінності
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Енергія | 1,164 ккал. |
Білки | 34 г |
Вуглеводи | 170 г |
Цукор | 0 г |
Жири | 37 г |
Насичені жирні кислоти | 5 г |
Транс-жирні кислоти | 0 г |
Моно-ненасичені | 20 г |
Поліненасичені | 4 г |
Холостерин | 0 мг |
Волокна | 0 г |
Сіль | 3 г |
Вода | 15,000 г |
Кальцій | 0 мг |
PHE | 1,725 мг |
Енергія | {{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.- |
Білки | {{recipe.protein}} г- |
Вуглеводи | {{recipe.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{recipe.sugar}} г- |
Жири | {{recipe.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{recipe.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{recipe.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{recipe.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{recipe.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{recipe.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{recipe.fiber}} г- |
Сіль | {{recipe.salt}} г- |
Вода | {{recipe.water}} г- |
Кальцій | {{recipe.calcium}} мг- |
PHE | {{recipe.phe}} мг |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності