Домашня корисна лазанья - рецепт, калорійність
Інгредієнти
{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}} | {{item.unit}} |
Інгредієнти
4 порції
125 x 1 г | |
2 x порція (20 г) | |
штука (57 г) | |
10 x 1 г | |
2 x 1 г | |
молоко 2.5% | 450 x 1 г |
20 x 1 г | |
3 x 1 г | |
2 x 1 г | |
1 г | |
200 x 1 г | |
150 x 1 г | |
50 г | |
30 x 1 г | |
5 x 1 г | |
3 x 1 г | |
2 x 1 г | |
15 x 1 г | |
30 x 1 г |
Спосіб приготування
1
Просіяти цільнозернове борошно, додати яйце, жовтки та оливкову олію і замісити тісто. Поставити в холодильник на годину.
2
В цей час зробити соус «бешамель». Для цього нагріти молоко майже до кипіння. Додати сіль, перець, мускатний горіх і пшеничне борошно, весь час перемішуючи. Готувати ще кілька хвилин, щоб маса загусла.
3
Приготувати м’ясну начинку. Для цього філе і телятину подрібнити у фарш. Цибулю порізати дрібно. Покласти це все на сковорідку, додати близько 100 мл води і тушкувати до готовності (приблизно 15 хвилин). Додати томатну пасту, прованські трави, сіль і спеції. В кінці додати дрібно порізану зелень.
4
Дістати тісто. Максимально тонко розкачати і вирізати по розміру форми, у якій буде запікатись лазанья.
5
Далі викласти шарами: тісто, соус, фарш. І так по черзі, поки не закінчяться інгредієнти. Поставити у духовку, розігріту до 180-200 градусів. Запікати приблизно 20-30 хвилин. За 10 хвилин до готовності посипати тертим сиром.
Kатегорія
Харчові цінності
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Енергія | 1,497 ккал. |
Білки | 124 г |
Вуглеводи | 124 г |
Цукор | 3 г |
Жири | 53 г |
Насичені жирні кислоти | 2 г |
Транс-жирні кислоти | 0 г |
Моно-ненасичені | 0 г |
Поліненасичені | 0.01 г |
Холостерин | 325 мг |
Волокна | 2 г |
Сіль | 8 г |
Вода | 13 г |
Кальцій | 44 мг |
PHE | 6,174 мг |
Енергія | {{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.- |
Білки | {{recipe.protein}} г- |
Вуглеводи | {{recipe.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{recipe.sugar}} г- |
Жири | {{recipe.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{recipe.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{recipe.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{recipe.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{recipe.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{recipe.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{recipe.fiber}} г- |
Сіль | {{recipe.salt}} г- |
Вода | {{recipe.water}} г- |
Кальцій | {{recipe.calcium}} мг- |
PHE | {{recipe.phe}} мг |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності