Крем-паста з журавлиною - рецепт, калорійність
Інгредієнти
{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}} | {{item.unit}} |
Інгредієнти
2 порції
50 x 1 г | |
60 x 1 г | |
50 x 1 г | |
10 x 1 г | |
10 x 1 г |
Спосіб приготування
1
Насіння і висівки покласти в блендер і добре подрібнити (до стану дрібних крихт) 1 хвилину.
2
Додати журавлину й апельсин (разом з плівочками). Ще хвилину подрібнити. Якщо недостатньо солодко - дати мед.
3
На 2 порції. Їсти можна просто як десерт, на хлібці, до кисломолочного сиру, йогурту, каші.
Kатегорія
Харчові цінності
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Енергія | 407 ккал. |
Білки | 14 г |
Вуглеводи | 21 г |
Цукор | 13 г |
Жири | 29 г |
Насичені жирні кислоти | 3 г |
Транс-жирні кислоти | 0 г |
Моно-ненасичені | 10 г |
Поліненасичені | 12 г |
Холостерин | - |
Волокна | 13 г |
Сіль | 0.16 г |
Вода | 47 г |
Кальцій | 67 мг |
PHE | 715 мг |
Енергія | {{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.- |
Білки | {{recipe.protein}} г- |
Вуглеводи | {{recipe.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{recipe.sugar}} г- |
Жири | {{recipe.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{recipe.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{recipe.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{recipe.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{recipe.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{recipe.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{recipe.fiber}} г- |
Сіль | {{recipe.salt}} г- |
Вода | {{recipe.water}} г- |
Кальцій | {{recipe.calcium}} мг- |
PHE | {{recipe.phe}} мг |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності