Макарони з беконом у вершковому соусі - рецепт, калорійність
Інгредієнти
{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}} | {{item.unit}} |
Інгредієнти
2 порції
100 x 1 г | |
50 x 1 г | |
100 x 1 г | |
30 x 1 г | |
5 x 1 г | |
40 x 1 г | |
штука (5 г) |
Спосіб приготування
1
Макарони кинути в підсолений окріп і варити до готовності.
2
В цей час цибулю і часник посмажити на вершковому маслі (попередньо сковорідку добре розігріти).
3
Додати бекон і смажити разом 3 хвилини.
4
Додати вершки, сіль, перець, спеції. Тушкувати разом ще 2-3 хвилини. Змішати з готовими макаронами. Зверху посипати сиром.
Kатегорія
Харчові цінності
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Енергія | 809 ккал. |
Білки | 30 г |
Вуглеводи | 79 г |
Цукор | 2 г |
Жири | 41 г |
Насичені жирні кислоти | 0.02 г |
Транс-жирні кислоти | - |
Моно-ненасичені | - |
Поліненасичені | - |
Холостерин | 0 мг |
Волокна | 1 г |
Сіль | - |
Вода | - |
Кальцій | 18 мг |
PHE | 1,500 мг |
Енергія | {{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.- |
Білки | {{recipe.protein}} г- |
Вуглеводи | {{recipe.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{recipe.sugar}} г- |
Жири | {{recipe.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{recipe.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{recipe.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{recipe.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{recipe.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{recipe.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{recipe.fiber}} г- |
Сіль | {{recipe.salt}} г- |
Вода | {{recipe.water}} г- |
Кальцій | {{recipe.calcium}} мг- |
PHE | {{recipe.phe}} мг |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності