Морквяний торт - рецепт, калорійність
Інгредієнти
{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}} | {{item.unit}} |
Інгредієнти
10 порцій
3 x штука (57 г) | |
120 x 1 г | |
75 x 1 г | |
50 x 1 г | |
35 x 1 г | |
30 x 1 г | |
2 x 1 г | |
30 x 1 г | |
3 x 1 г | |
5 x 1 г | |
400 x 1 г | |
Ванільний цукор Мрія | 10 x 1 г |
30 x 1 г | |
50 x 1 г |
Спосіб приготування
1
Моркву очистити та натерти на дрібній тертці. Горіхи підсушити на сухій сковорідці. Частину (30 г) подрібнити ножем, частину (20 г) - лишити цілими.
2
Білки відділити від жовтків. Білки з сіллю збити до стійких піків. До жовтків додати моркву, йогурт, горіхи (30 г), борошно, сіль, цукор (30 г, 2 ст.л.) або підсолоджувач, корицю і розпушувач. Добре перемішати і потім додати в масу білки. Обережно перемішати їх ложкою або лопаточкою з рештою тіста (ні в якому разі не збивати міксером).
3
Духовку розігріти до 180 градусів. Викласти тісто у форму (бажано застелити її пергаментом) і поставити у розігріту духовку. Випікати 13-15 хвилин. Готовність перевірити зубочисткою.
4
Зробити крем. Для цього збити сметану із ванільним цукром, загущувачем та звичайним цукром.
5
Чорнослив залити окропом на 5-10 хвилин. Потім порізати шматочками.
6
Скласти торт. Для цього коржі розрізати на 2 частини. Змастити перший корж кремом, посипати чорносливом, накрити другим коржем і ще раз змастити кремом. Прикрасити чорносливом і половинками горіхів.
Kатегорія
Харчові цінності
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Енергія | 1,774 ккал. |
Білки | 55 г |
Вуглеводи | 173 г |
Цукор | 8 г |
Жири | 99 г |
Насичені жирні кислоти | 0.05 г |
Транс-жирні кислоти | 0 г |
Моно-ненасичені | 28 г |
Поліненасичені | 0 г |
Холостерин | 0 мг |
Волокна | 9 г |
Сіль | 0 г |
Вода | 12 г |
Кальцій | 141 мг |
PHE | 2,758 мг |
Енергія | {{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.- |
Білки | {{recipe.protein}} г- |
Вуглеводи | {{recipe.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{recipe.sugar}} г- |
Жири | {{recipe.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{recipe.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{recipe.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{recipe.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{recipe.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{recipe.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{recipe.fiber}} г- |
Сіль | {{recipe.salt}} г- |
Вода | {{recipe.water}} г- |
Кальцій | {{recipe.calcium}} мг- |
PHE | {{recipe.phe}} мг |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності