menu
menu
search
{{item.title}} leaf pot {{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 г {{item.value}} {{item.energyUnit}}/кг/хв
account

Баклажанна паста для бутербродів

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
Instagram
03.09.2019
svitlandija

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Баклажан помити, розрізати на половинки і запекти при 180 градусах протягом 25 хвилин.
2
Помити і порізати помідори (частину з насінням прибрати). Дрібно порізати зелень і часник.
3
Баклажан відділити від шкірки. Додати всі інгредієнти, заправити олією і спеціями.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
Енергія
195 ккал.
Білки
5 г
Вуглеводи
24 г
Цукор
2 г
Жири
9 г
Насичені жирні кислоти
0.05 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
0 г
Поліненасичені
0.02 г
Холостерин
0 мг
Волокна
2 г
Сіль
0.02 г
Вода
17 г
Кальцій
26 мг
PHE
242 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності