Баттер чікен - рецепт, калорійність
Інгредієнти
{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}} |
Інгредієнти
5 порцій
650 x 1 г | |
600 x 1 г | |
4 x 1 мл | |
порція (100 г) | |
15 x 1 г | |
5 x 1 г | |
ч.ложка (5 г) | |
5 x 1 г | |
15 x 1 г |
Спосіб приготування
1
Столову ложку кефіру змішати зі спеціями: чайною ложкою масали, коріандру та пів чайної ложки солі. Куряче філе порізати шматочками десь з фалангу пальця та замаринувати на півгодини в суміші для маринаду. Приготувати курку на пательні з антипригарним покриттям без олії. Викласти курку на рушник.
2
Взяти томати у власному соці та томатний сік, або просто томатний сік. Якщо берете томати, то варто їх перебити блендером. Додати чайну ложку цукру. На пательні розігріти оливкову олію, вкинути до неї декілька штучок гвоздики, кардамону та лаврового листа, просмажити трохи, поки спеції не змінять колір, відкинути їх (або залишити, за вашим смаком) і влити томати. Варити томатний соус на невеликому вогні дві-три хвилини.
3
Вводимо в соус спеції: чайну ложку масали, коріандру, пів чайної ложки солі. Добре розмішуємо, додаємо розтовчені в крихту горішки кеш'ю, вершкове масло. Ще пару хвилин варимо та додаємо курку, коли температура страви вирівняється - вливаємо вершки та добре перемішуємо, тушкуємо все це ще хвилину та вимикаємо вогонь.
4
Баттер чікен добре смакує з рисом, особливо з басматі.
Kатегорія
Харчові цінності
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Енергія | 1,433 ккал. |
Білки | 111 г |
Вуглеводи | 38 г |
Цукор | 6 г |
Жири | 92 г |
Насичені жирні кислоти | 2 г |
Транс-жирні кислоти | 0 г |
Моно-ненасичені | 3 г |
Поліненасичені | 0.53 г |
Холостерин | 0 мг |
Волокна | 0 г |
Сіль | 5 г |
Вода | 0 г |
Кальцій | 52 мг |
PHE | 5,574 мг |
Енергія | {{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.- |
Білки | {{recipe.protein}} г- |
Вуглеводи | {{recipe.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{recipe.sugar}} г- |
Жири | {{recipe.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{recipe.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{recipe.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{recipe.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{recipe.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{recipe.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{recipe.fiber}} г- |
Сіль | {{recipe.salt}} г- |
Вода | {{recipe.water}} г- |
Кальцій | {{recipe.calcium}} мг- |
PHE | {{recipe.phe}} мг |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності