menu
menu
search
{{item.title}} leaf pot {{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 г {{item.value}} {{item.energyUnit}}/кг/хв
account

Чизкейк з основою з цільнозернового борошна

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
Instagram
03.09.2019
Photo

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Приготувати основу чизкейка. Для цього змішати всі інгредієнти для тіста: борошно, какао, сметану, яйце, цукор (або замінити на підсолоджувач), розпушувач. Замісити тісто.
2
Розкачати тісто. Покласти в форму (бажано роз’ємну), формуючи бортики. Поставити у розігріту до 180 градусів духовку і випікати 20-25 хвилин.
3
Приготувати сирну масу. Для цього желатин (25 г) залити водою (50 мл) і лишити на 10 хвилин для набухання. Потім підігріти в мікрохвильовці (але не кип’ятити) і перемішати до розчинення, кожні 20 секунд.
4
Окремо збити в блендері кисломолочний сир, з половиною сметани, медом і ваніліном. Маса має бути максимально однорідна.
5
Змішати половину сметани з розчиненим желатином. Додати до сирної маси. Все добре перемішати або збити в блендері. Вилити сирну масу в охолоджену основу чизкейка. Поставити в холодильник на 15 хвилин.
6
В цей час приготувати фруктовий шар. Для цього замочити желатин (25 г) на 10 хвилин у 250 мл прохолодної води. Потім підігріти в мікрохвильовці, перемішувати кожні 15-20 секунд (не кип’ятити!).
7
Варення (або сироп) розбавити водою з желатином. Залити ним охолоджений чизкейк. Прикрасити ягодами. Поставити в холодильник орієнтовно на 3-4 години.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Інші
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
Енергія
1,981 kcal
Білки
147 г
Вуглеводи
227 г
Цукор
-
Жири
52 г
Насичені жирні кислоти
-
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
-
Поліненасичені
-
Холостерин
-
Волокна
0.25 г
Сіль
0.65 г
Вода
-
Кальцій
-
PHE
7,341 мг
Енергія
{{recipe.energy}} {{recipe.energyUnit}}-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності