Чизкейк з основою з цільнозернового борошна - рецепт, калорійність
Інгредієнти
{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}} |
Інгредієнти
12 порцій
130 x 1 г | |
30 x 1 г | |
40 x 1 г | |
штука (57 г) | |
50 x 1 г | |
5 x 1 г | |
400 x 1 г | |
25 x 1 г | |
50 x 1 мл | |
150 x 1 г | |
3 x 1 г | |
60 x 1 г | |
25 x 1 г | |
250 x 1 мл | |
50 x 1 г | |
50 x 1 г |
Спосіб приготування
1
Приготувати основу чизкейка. Для цього змішати всі інгредієнти для тіста: борошно, какао, сметану, яйце, цукор (або замінити на підсолоджувач), розпушувач. Замісити тісто.
2
Розкачати тісто. Покласти в форму (бажано роз’ємну), формуючи бортики. Поставити у розігріту до 180 градусів духовку і випікати 20-25 хвилин.
3
Приготувати сирну масу. Для цього желатин (25 г) залити водою (50 мл) і лишити на 10 хвилин для набухання. Потім підігріти в мікрохвильовці (але не кип’ятити) і перемішати до розчинення, кожні 20 секунд.
4
Окремо збити в блендері кисломолочний сир, з половиною сметани, медом і ваніліном. Маса має бути максимально однорідна.
5
Змішати половину сметани з розчиненим желатином. Додати до сирної маси. Все добре перемішати або збити в блендері. Вилити сирну масу в охолоджену основу чизкейка. Поставити в холодильник на 15 хвилин.
6
В цей час приготувати фруктовий шар. Для цього замочити желатин (25 г) на 10 хвилин у 250 мл прохолодної води. Потім підігріти в мікрохвильовці, перемішувати кожні 15-20 секунд (не кип’ятити!).
7
Варення (або сироп) розбавити водою з желатином. Залити ним охолоджений чизкейк. Прикрасити ягодами. Поставити в холодильник орієнтовно на 3-4 години.
Kатегорія
Харчові цінності
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Енергія | 1,981 ккал. |
Білки | 147 г |
Вуглеводи | 227 г |
Цукор | - |
Жири | 52 г |
Насичені жирні кислоти | - |
Транс-жирні кислоти | - |
Моно-ненасичені | - |
Поліненасичені | - |
Холостерин | - |
Волокна | 0.25 г |
Сіль | 0.65 г |
Вода | - |
Кальцій | - |
PHE | 7,341 мг |
Енергія | {{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.- |
Білки | {{recipe.protein}} г- |
Вуглеводи | {{recipe.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{recipe.sugar}} г- |
Жири | {{recipe.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{recipe.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{recipe.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{recipe.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{recipe.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{recipe.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{recipe.fiber}} г- |
Сіль | {{recipe.salt}} г- |
Вода | {{recipe.water}} г- |
Кальцій | {{recipe.calcium}} мг- |
PHE | {{recipe.phe}} мг |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності