menu
menu
search
{{item.title}} leaf pot {{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 г {{item.value}} {{item.energyUnit}}/кг/хв
account

Домашня корисна лазанья

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
Instagram
25.11.2019
filiushkina_sv

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Просіяти цільнозернове борошно, додати яйце, жовтки та оливкову олію і замісити тісто. Поставити в холодильник на годину.
2
В цей час зробити соус «бешамель». Для цього нагріти молоко майже до кипіння. Додати сіль, перець, мускатний горіх і пшеничне борошно, весь час перемішуючи. Готувати ще кілька хвилин, щоб маса загусла.
3
Приготувати м’ясну начинку. Для цього філе і телятину подрібнити у фарш. Цибулю порізати дрібно. Покласти це все на сковорідку, додати близько 100 мл води і тушкувати до готовності (приблизно 15 хвилин). Додати томатну пасту, прованські трави, сіль і спеції. В кінці додати дрібно порізану зелень.
4
Дістати тісто. Максимально тонко розкачати і вирізати по розміру форми, у якій буде запікатись лазанья.
5
Далі викласти шарами: тісто, соус, фарш. І так по черзі, поки не закінчяться інгредієнти. Поставити у духовку, розігріту до 180-200 градусів. Запікати приблизно 20-30 хвилин. За 10 хвилин до готовності посипати тертим сиром.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
Енергія
1,497 ккал.
Білки
124 г
Вуглеводи
124 г
Цукор
3 г
Жири
53 г
Насичені жирні кислоти
2 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
0 г
Поліненасичені
0.01 г
Холостерин
325 мг
Волокна
2 г
Сіль
8 г
Вода
13 г
Кальцій
44 мг
PHE
6,174 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності