menu
menu
search
{{item.title}} leaf pot {{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 г {{item.value}} {{item.energyUnit}}/кг/хв
account

Фахіта з грибами

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
Web
Instagram
03.09.2019
Photo

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Перець, цибулю і гриби нарізати соломкою. Обсмажити гриби 5-7 хвилин, посоливши (смажити на невеликій кількості олії, можна на маслі гхі або без всього). Далі обсмажити цибулю і перець. Все змішати.
2
Помідори порізати кубиками. Лаваш нарізати порційними квадратами. Викласти начинку на лаваш, додати соус і помідори. Завернути лаваш рулетом.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Інші
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
Енергія
1,050 kcal
Білки
50 г
Вуглеводи
197 г
Цукор
9 г
Жири
12 г
Насичені жирні кислоти
0.03 г
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
-
Поліненасичені
-
Холостерин
0 мг
Волокна
5 г
Сіль
0.16 г
Вода
-
Кальцій
114 мг
PHE
2,504 мг
Енергія
{{recipe.energy}} {{recipe.energyUnit}}-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності