menu
menu
search close
account

Фалафель з нуту - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
Instagram
24.03.2020
malvalanda

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Нут замочити на 8-9 годин (або на ніч) і відварити до готовності (приблизно годину). Охолодити у відварі. Потім відкласти на друшляк, залишаючи 0,5 стакану відвару.
2
Покласти нут у чашу блендера. Додати столову ложку соку лимону і чайну ложку цедри, сіль, улюблені спеції, цибулю, часник, зелень. Подрібнити все до однорідності. Якщо маса виходить надто сухою - додати кілька ложок відвару з нуту і знову збити в блендері.
3
Перекласти нутову маску у миску. Додати борошно (можна цільнозернове пшеничне) і перемішати. Сформувати невеликі круглі котлетки (приблизно 12 штук). Викласти на деко, застелене пергаментом.
4
Поставити у духовку, розігріту до 190-200 градусів. Випікати 25-30 хвилин до рум’яності. Їсти найкраще з соусом. Можна замість духовки посмажити на сковороді.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Енергія
1,095 ккал.
Білки
54 г
Вуглеводи
182 г
Цукор
2 г
Жири
17 г
Насичені жирні кислоти
0.23 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
0 г
Поліненасичені
0.03 г
Холостерин
0 мг
Волокна
9 г
Сіль
5 г
Вода
26 г
Кальцій
17 мг
PHE
2,665 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності