Таблиця Калорійності
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Гарбузова гранола - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Гарбуз помити, вирізати серцевинку, нарізати шматочками або скибками разом з шкіркою і запекти при 200 градусах приблизно 25-40 хв (залежить від розміру шматочків). З м'якого гарбуза зняти шкірку і підготувати 200 г м’якоті.
2
До гарбуза додати мед та олію (підійде будь-яка, оливкова, соняшникова, кокосова), подрібнити блендером в пюре.
3
Додати в пюре вівсянку, корицю, мускатний горіх, перемішати ложкою. Горіхи подрібнити, додати у вівсяну суміш, додати гарбузове насіння.
4
Викласти гранолу на застелене папером деко і відправити в розігріту до 160 градусів духовку на 40 хв. Перемішувати кожні 10 хв. За 10 хв до готовності додати попередньо замочені в кип’ятку родзинки. Гранолу можна зберігати в закритій банці до 2 х тижнів.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Енергія
2,353 ккал.
Білки
59 г
Вуглеводи
311 г
Цукор
92 г
Жири
92 г
Насичені жирні кислоти
8 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
45 г
Поліненасичені
9 г
Холостерин
-
Волокна
44 г
Сіль
0.02 г
Вода
17 г
Кальцій
247 мг
PHE
2,934 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності