menu
menu
search close
account

Гарбузовий десерт - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Гарбуз розрізати, почистити і разом зі шкіркою поставити в духовку, розігріту до 200 градусів на 40 хв (в сирому вигляді потрібно приблизно 400-450 г гарбуза, щоб вийшло 200 г пюре).
2
Желатин замочити у молоці (або ж воді) для набухання. Щоб пришвидшити процес, можна поставити на 1 хв у мікрохвильовку.
3
Коли гарбуз запечеться і стане м'яким, дістати з духовки, ложкою відокремити від шкірки і подрібнити в блендері до однорідної маси .
4
До гарбуза додати мед, корицю, цедру (можна лимону або апельсину), ванілін і все збити блендером в пюре. Якщо гарбуз не дуже соковитий - можна додати 40-50 мл води.
5
В каструлю влити вершки, підігріти на середньому вогні (не кип'ятити) і додати до них набухший желатин. Розмішати до повного розчинення желатину, при цьому не доводячи до кипіння. Зняти з вогню.
6
Змішати вершкову масу і гарбузову до однорідної консистенції. Розлити в силіконові формочки. Попередьно можна розставити їх на піднос, щоб потім було зручно переносити в холодильник. Поставити в холодильник на 1-1.5 години.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Енергія
654 ккал.
Білки
17 г
Вуглеводи
49 г
Цукор
35 г
Жири
41 г
Насичені жирні кислоти
25 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
12 г
Поліненасичені
2 г
Холостерин
163 мг
Волокна
7 г
Сіль
0.18 г
Вода
188 г
Кальцій
360 мг
PHE
871 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності