menu
menu
search close
account

Голубці з тертої картоплі - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Інгредієнти

8 порцій

Спосіб приготування

1
Капусту розібрати на листки і відварити (близько 10-15 хвилин). Дістати і охолодити. Десь 1/5 частину листків відкласти окремо.
2
Картоплю, моркву почистити і натерти, цибулю дрібно порізати. Додати до овочів сіль і улюблені спеції (як мінімум – перець).
3
На листок капусти покласти овочеву начинку і скрутити. Форму або каструлю змастити олією і застелити відкладеними листками капусти. Зверху покласти голубці.
4
Часник вичавити у воду. Додати сіль. Цією сумішшю полити голубці, зверху вкрити листками капусти або фольгою.
5
Готувати зручним способом. Або варити-тушкувати на маленькому вогні близько 2 годин. Або запікати 1-1,5 години в розігрітій до 200 градусів духовці (тоді накрити фольгою). Або у готувати голубці у мультиварці 1 годину в режимі тушкування.
6
Подавати, поливши кількома ложками томатного соусу (краще домашнім, з помідорів, солодкого перцю і цибулі).

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Енергія
1,567 ккал.
Білки
46 г
Вуглеводи
274 г
Цукор
30 г
Жири
40 г
Насичені жирні кислоти
0.93 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
0 г
Поліненасичені
0 г
Холостерин
0 мг
Волокна
28 г
Сіль
0 г
Вода
0 г
Кальцій
96 мг
PHE
2,288 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності