Класичний капусняк
({{foodstuff.foodstuff.foodstuffBrandTitle}})Оцінка
Рецепт ти вже оцінив/-ла
Інгредієнти
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}
250 x 1 г
300 x 1 г
5 x 1 г
3 x 1 г
паприка Heli
10 x 1 г
1,000 x 1 мл
10 x 1 г
Запиши інгредієнти в розумний раціон
Ти точно знатимеш, скільки калорій та поживних речовин містить рецепт.
Спосіб приготування
1
Як варити капусняк? Для початку квашену капусту відварити в 1 л води разом з лавровим листом, спеціями (перець горошком, кмин тощо) і сіллю. Варити близько 30 хвилин до м’якості капусти.
2
Очистити картоплю. Порізати кубиками і додати до капусти.
3
Паралельно з цим розтопити масло, додати борошно, мелену паприку і перемішати до однорідності. Додати цю суміш у суп. Це потрібно, щоб капусняк загуснув.
4
Додати сіль, спеції у суп (якщо потрібно) і готувати до м’якості картоплі.
Вищенаведений рецепт капусняка – універсальна вегетаріанська версія страви. За бажанням можна додати у нього курку чи м’ясо. Також смакуватиме, якщо доповнити суп свіжим солодким перцем, тушкованою цибулею, морквою. Можна додавати в капусняк і каші, наприклад, пшоно, пшеничну кашу або білий рис. Ще смакуватиме, якщо у готовий суп додати свіжу різану зелень і дати настоятись 10 хвилин. Як приготувати капусняк, щоб він не був надто кислим? Варіант 1 – обирати солодку квашену капусту. Варіант 2 – взяти звичайну капусту і додати одну чайну ложку цукру в суп. Якщо ж капуста надто кисла, то можна її попередньо промити від розсолу.
{{data.energy}}440 ккал
Також {{data.energyAlt}}1,843 кДж ● Енергія
{{data.protein}}11 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.protein | number: 0}} г
{{data.carbohydrate}}76 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.carbohydrate | number: 0}} г
Цукор
{{data.sugar}} 7 г
{{data.fat}}10 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.fat | number: 0}} г
Насичені жирні кислоти
{{data.saturatedFattyAcid}} 6 г
Трансжирні кислоти
{{data.transFattyAcid}} 0 г
Мононенасичені
{{data.monoSaturated}} 3 г
Поліненасичені
{{data.polySaturated}} 0.25 г
Холестерин
{{data.cholesterol}} 19 мг
Волокна
{{data.fiber}} 10 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.fiber}} г
Сіль
{{data.salt}} 8 г
Вода
{{data.water}} 1,002 г
Кальцій
{{data.calcium}} 128 мг
PHE
{{data.phe}} 525 мг
{{calculated.percentage}}%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Рівень щоденної активності
Назад
Заповни свій профіль
Цільова вага
Цільову вагу можеш записати пізніше в застосунку.
Цільову вагу можеш записати пізніше в застосунку.
{{targetWeightMessageText}}
Створи свій обліковий запис
{{errors.message}}
Назад
Зареєструйся
E-mail
Пароль
Пароль повинен містити мін. 6 знаків!
{{errors.message}}
Назад
Ми відправили тобі лист з підтвердженням!
Протягом декількох хвилин ти отримаєш лист з підтвердженням на електронну адресу. {{profile.email}}. В електронному листі натисни на кнопку "Завершити реєстрацію" та авторизуйся.
Назад
Вхід
E-mail
Пароль
{{errors.message}}
Забув(-ла) пароль?
Назад
Забув(-ла) пароль?
Запиши електронну адресу, яку ти вказав(-ла) під час реєстрації, і познач поле "Я не робот". Потім на твою електронну адресу буде надіслано новий пароль.
E-mail
Назад
Надіслано
На твою електронну адресу було відправлено новий пароль!
Склад поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Kатегорія
Рецепти та інгредієнти
можеш зберегти в раціоні
Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.
Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.
Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.