menu
menu
search close
account

Королівська ватрушка - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
Instagram
10.02.2020
filiushkina_sv

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Приготувати крихту: масло кімнатної температури, борошно, цукор (50 г) або підсолоджувач і 2 жовтки перем’яти руками.
2
Окремо приготувати сирну масу. Для цього збити білки до піків.
3
Сир, сметану, 2 жовтки збити блендером. Додати ванільний цукор, мед (або підсолоджувач), крохмаль. Перемішати до однорідності.
4
Обережно поєднати білкову і сирну масу.
5
Форму (інгредієнти розраховані на форму 22 см діаметром) змастити кількома грамами масла. Викласти половину крихти (тіста). Далі викласти сирну масу. І висипати зверху решту крихти.
6
Поставити ватрушку у розігріту до 180 градусів духовку. Випікати 30 хвилин. Дати ватрушці повністю охолонути у вимкненій духовці.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Енергія
2,499 ккал.
Білки
168 г
Вуглеводи
247 г
Цукор
87 г
Жири
93 г
Насичені жирні кислоти
39 г
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
19 г
Поліненасичені
3 г
Холостерин
173 мг
Волокна
0 г
Сіль
0 г
Вода
492 г
Кальцій
1,148 мг
PHE
8,425 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності