Таблиця Калорійності
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Корисні пиріжки з капустою - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
У теплу (не гарячу) воду додати дріжджі, цукор, сіль, кілька ложок борошна. Перемішати вінчиком. Потім додати олію, третину борошна і знову перемішати. Поступово додати решту борошна і замісити тісто. Процес вимішування повинен тривати 7-10 хв. Накрити тісто рушничком і поставити в тепле місце на 1 годину, щоб тісто піднялось.
2
Сформувати пиріжки. Для цього розділити тісто на невеликі шматки приблизно по 50 г (виходить 9 штук). Розкачати кожен шматочок в круг діаметром 8-10 см, в центр покласти начинку і зліпити краї (як вареники).
3
Покласти пиріжки на деко, застелене пергаментом, прикрити зверху зволоженою марлею і залишити на 15-20 хвилин в теплому місці. Потім змастити пиріжки пензликом міцним чаєм і відправити у розігріту до 200°С духовку випікатися на 25 хв. Потім дістати, знову змастити чаєм і випікати до золотистого кольору ще 5 хв. Чудово смакують холодними до різноманітних супів і просто як перекус дорослим на роботу чи дітям в школу. В тісто підійдуть й інші солоні начинки, тісто універсальне.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Енергія
1,189 ккал.
Білки
41 г
Вуглеводи
192 г
Цукор
5 г
Жири
27 г
Насичені жирні кислоти
3 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
15 г
Поліненасичені
2 г
Холостерин
0 мг
Волокна
6 г
Сіль
2 г
Вода
150 г
Кальцій
4 мг
PHE
2,043 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності