Таблиця Калорійності
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Корисний печінковий торт - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Печінку помити, порізати шматочками. Подрібнити в блендері до однорідності.
2
Додати борошно, сіль, спеції, молоко, яйця і подрібнювати ще 1-2 хвилини.
3
Обсмажувати млинці для печінкового торту на сковорідці із антипригарним покриттям (ледь змащену олією або без олії взагалі).
4
Приготувати начинку. Для цього почистити і потерти на дрібній тертці моркву. Цибулю дрібно порізати. Потушкувати все разом, додавши кілька ложок води. Потім додати сметану і гірчицю, потушкувати кілька хвилин.
5
Скласти печінковий торт: млинець, начинка, млинець і т.д. Бажано йому дати настоятись хоча б годину, і тоді розрізати на шматки (так страва буде смачніша).
Вищезазначена кількість інгредієнтів розрахована на 6 порцій по 183 ккал кожна (порція близько 170 г).Цей рецепт печінкового торта – версія страви, що адаптована під здорове харчування. Він не містить майонезу, печінкові млинці не смажаться на великій кількості олії, і в складі немає борошна вищого сорту. Це відрізняє його від класичного рецепту. Такий варіант страви можна спокійно їсти тим, хто худне: як повноцінний прийом їжі (тоді краще порцію трохи збільшити) або як перекус. Щоб сприяти хорошому травленню, печінковий торт варто доповнити свіжими або вареними овочами, зеленню чи салатом.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Енергія
1,096 ккал.
Білки
100 г
Вуглеводи
79 г
Цукор
15 г
Жири
44 г
Насичені жирні кислоти
8 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
8 г
Поліненасичені
5 г
Холостерин
1,066 мг
Волокна
8 г
Сіль
5 г
Вода
650 г
Кальцій
363 мг
PHE
4,569 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності