menu
menu
search close
account

Крамбл з вишнями - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
Web
Instagram
24.06.2020
ikredenets

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Змішати в одній ємності борошно, 55 г вівсянки, корицю, розпушувач, ванілін. А в окремій мисочці змішати олію і мед (якщо ванільний екстракт рідкий, то теж додати). Додати мокру суміш до сухої і перемішати. Розділити готове тісто навпіл.
2
Одну половину тіста змішати з 30 г вівсянки і покласти в морозильну камеру, іншу - викласти тонким шаром на дно форми для випічки. Поставити випікати 10 хв при 180 градусах.
3
Поки випікається основа, в каструльку покласти вишні без кісточок (можна заморожені), крохмаль та мед (або сироп агави). Довести до кипіння і зачекати, доки ягоди розтануть (якщо заморожені), а суміш загусне. І потім дати декілька хвилин охолонути.
4
На спечену основу пирога рівномірно викласти начинку і зверху покласти подрібнене руками на шматочки холодне тісто з морозилки.
5
Випікати ще хвилин 15 при 180 градусах. Потім дати охолонути (близько 20 хвилин).

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Енергія
2,852 ккал.
Білки
63 г
Вуглеводи
249 г
Цукор
56 г
Жири
190 г
Насичені жирні кислоти
99 г
Транс-жирні кислоти
11 г
Моно-ненасичені
-
Поліненасичені
-
Холостерин
-
Волокна
0.99 г
Сіль
0 г
Вода
13 г
Кальцій
-
PHE
3,173 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності