menu
menu
search close
account

Крем суп з сочевиці - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Цибулю, моркву і картоплю почистити. Моркву і картоплю порізати. Цибулю покласти цілою (можна зробити невеликий надріз). Залити 1,5 літрами води, додати сіль, перець, лавровий лист.
2
Варити близько 10 хвилин після закипання. Додати сочевицю і варти до готовності (близько 15 хвилин). Паралельно порізати і підсмажити гриби до золотистого кольору.
3
Коли приготувалось, злити більшість бульйону (залишивши про запас пів склянки), дістати лавровий лист, додати улюблені спеції. Подрібнити все блендером до однорідності. За потреби додати трохи бульйону для доведення супу до потрібної консистенції.
4
Розлити у тарілки, прикрасити свіжими базиліком, грибами і за бажанням тертим пармезаном.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Енергія
731 ккал.
Білки
44 г
Вуглеводи
126 г
Цукор
10 г
Жири
6 г
Насичені жирні кислоти
0.01 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
0 г
Поліненасичені
0 г
Холостерин
0 мг
Волокна
4 г
Сіль
0 г
Вода
0 г
Кальцій
47 мг
PHE
2,166 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності