menu
menu
search close
account

Львівський сирник з манкою - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Сухофрукти залити окропом, лишити на 10 хвилин. Потім дістати і просушити паперовим рушником. Курагу порізати.
2
У сир додати розм’якшене масло, яйце і цукор. Манку змішати зі сметаною. Все перемішати до однорідного стану (можна у блендері).
3
Додати сухофрукти і акуратно перемішати. Вилити сирну масу у форму.
4
Духовку розігріти до 180 градусів. Поставити масу і випікати приблизно 45 хвилин.
5
Залишити в духовці до охолодження (краще на ніч).

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Енергія
1,129 ккал.
Білки
104 г
Вуглеводи
78 г
Цукор
18 г
Жири
47 г
Насичені жирні кислоти
0.03 г
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
-
Поліненасичені
-
Холостерин
-
Волокна
1 г
Сіль
-
Вода
-
Кальцій
-
PHE
5,178 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності