menu
menu
search close
account

Лазанья зі шпинатом і рибою - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
Instagram
03.09.2019
izabella_berlin

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Приготувати соус бешамель. Для цього розтопити вершкове масло. Обсмажити на ньому борошно, добре перемішуючи. Поступово влити тепле молоко (обов’язково тепле, не холодне). В кінці додати мускатний горіх і сіль. Перемішувати декілька хвилин, до загусання соусу.
2
Рибу порізати більш-менш однаковими кубиками, полити лимонним соком, додати сіль та спеції.
3
Цибулю порізати кубиками, часник дрібно порізати. Все обсмажити разом. Додати шпинат і тушкувати декілька хвилин під кришкою. Подрібнити цю шпинатну масу у блендері, додавши вершки. Додати сіль та спеції.
4
Сформувати лазанью. Викласти на дно (бажано, змащене маслом) лист лазаньї. Далі шпинатний соус, бешамель, рибу, тертий сир. Накрити листом лазаньї і повторити шари ще раз. Останній шар має бути лист лазаньї. Його змастити шпинатним соусом і присипати сиром.
5
Поставити у духовку, розігріту до 180 градусів. Випікати орієнтовно 50 хвилин.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Енергія
2,523 ккал.
Білки
172 г
Вуглеводи
153 г
Цукор
2 г
Жири
135 г
Насичені жирні кислоти
2 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
0 г
Поліненасичені
0 г
Холостерин
0 мг
Волокна
2 г
Сіль
0.03 г
Вода
5 г
Кальцій
33 мг
PHE
7,937 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності