Насипний яблучний пиріг за 40 хв - рецепт, калорійність
Інгредієнти
{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}} |
Інгредієнти
8 порцій
200 x 1 г | |
60 x 1 г | |
с1 штука (57 г) | |
30 x 1 г | |
400 x 1 г | |
1 г | |
3 x 1 г | |
1 г |
Спосіб приготування
1
Борошно змішати в крихту половиною цукру (1 столова ложка / 15 г), сіллю, ваніліном, маслом (кімнатної температури) та яйцем.
2
Яблука почистити, порізати маленькими кубиками (1х1 см) та карамелізувати з цукром (1 ст.ложка / 15 г) і корицею (потушкувати на сковороді 5-10 хвилин, перемішуючи). За бажанням можна не додавати цукор і не карамелізувати.
3
Духовку розігріти до 180 градусів. В цей час форму для випічки застелити пергаментом. Насипати половину тіста. Викласти яблука, і засипати рештою тіста.
4
Поставити пиріг у духовку і випікати приблизно 30 хвилин.
Kатегорія
Харчові цінності
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Енергія | 1,310 ккал. |
Білки | 32 г |
Вуглеводи | 179 г |
Цукор | 30 г |
Жири | 50 г |
Насичені жирні кислоти | 0 г |
Транс-жирні кислоти | 0 г |
Моно-ненасичені | 0 г |
Поліненасичені | 0 г |
Холостерин | 0 мг |
Волокна | 0.99 г |
Сіль | 1 г |
Вода | 0 г |
Кальцій | 0.09 мг |
PHE | 1,604 мг |
Енергія | {{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.- |
Білки | {{recipe.protein}} г- |
Вуглеводи | {{recipe.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{recipe.sugar}} г- |
Жири | {{recipe.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{recipe.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{recipe.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{recipe.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{recipe.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{recipe.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{recipe.fiber}} г- |
Сіль | {{recipe.salt}} г- |
Вода | {{recipe.water}} г- |
Кальцій | {{recipe.calcium}} мг- |
PHE | {{recipe.phe}} мг |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності