menu
menu
search close
account

Насипний яблучний пиріг за 40 хв - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
Instagram
12.02.2020
filiushkina_sv

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Борошно змішати в крихту половиною цукру (1 столова ложка / 15 г), сіллю, ваніліном, маслом (кімнатної температури) та яйцем.
2
Яблука почистити, порізати маленькими кубиками (1х1 см) та карамелізувати з цукром (1 ст.ложка / 15 г) і корицею (потушкувати на сковороді 5-10 хвилин, перемішуючи). За бажанням можна не додавати цукор і не карамелізувати.
3
Духовку розігріти до 180 градусів. В цей час форму для випічки застелити пергаментом. Насипати половину тіста. Викласти яблука, і засипати рештою тіста.
4
Поставити пиріг у духовку і випікати приблизно 30 хвилин.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Енергія
1,310 ккал.
Білки
32 г
Вуглеводи
179 г
Цукор
30 г
Жири
50 г
Насичені жирні кислоти
0 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
0 г
Поліненасичені
0 г
Холостерин
0 мг
Волокна
0.99 г
Сіль
1 г
Вода
0 г
Кальцій
0.09 мг
PHE
1,604 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності