Таблиця Калорійності
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Овочева лазанья - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Приготувати соус бешамель. В сотейнику розтопити масло, додати борошно і обсмажити до золотавості. Тоненькою цівочкою влити молоко, постійно помішуючи. Посолити, додати мускатний горіх. Дати покипіти декілька хвилин і вимкнути соус.
2
Приготувати овочеву масу. Для цього розігріти сковорідку, налити оливкову олію, додати дрібно нарізану цибулю і посмажити до прозорості.
3
Додати нарізаний маленькими кубиками кабачок, обсмажити кілька хвилин. Додати порізаний кубиками перець і знову обсмажити кілька хвилин.
4
Помідори надрізати (шкірочку) і обдати окропом (або покласти в окріп). Зняти шкірочку з помідорів. Нарізати їх кубиками і додати до овочів.
5
Тушкувати всі овочі разом приблизно 7 хвилин, щоб трішки випарувався сік. В кінці додати розчавлений часник, цукор, сіль, трави, паприку.
6
Зібрати лазанью (в рецепті вказані листи, які не потребують варіння). Для цього дно форми змастити тоненьким шаром бешамель, далі покласти листи лазаньї в один шар і щедру порцію овочів. Зверху знову листи, бешамель, овочі. Накрити листами, полити бешамелем і посипати натертим сиром (шар бешамелю та сиру має бути останнім).
7
Поставити в розігріту до 180 градусів приблизно 45 хв.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Енергія
1,678 ккал.
Білки
67 г
Вуглеводи
202 г
Цукор
51 г
Жири
67 г
Насичені жирні кислоти
36 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
14 г
Поліненасичені
2 г
Холостерин
82 мг
Волокна
13 г
Сіль
6 г
Вода
719 г
Кальцій
1,104 мг
PHE
2,394 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності