menu
menu
search
{{item.title}} leaf pot {{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 г {{item.value}} {{item.energyUnit}}/кг/хв
account

Овочеве рагу з соєвим фаршем

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
Web
Facebook
Instagram
03.09.2019

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Соєвий фарш або гуляш залити окропом (100 мл), посолити і залишити на 10 хвилин.
2
В цей час овочі і гриби помити та порізати шматочками.
3
Потушкувати картоплю 10 хвилин, додати решту овочів, гриби, фарш або гуляш, томатну пасту, улюблені спеції.
4
Накрити сковорідку кришкою і тушкувати ще 10 хвилин. За хвилину до завершення додати оливкову олію.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
Енергія
316 ккал.
Білки
28 г
Вуглеводи
39 г
Цукор
5 г
Жири
7 г
Насичені жирні кислоти
0.05 г
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
-
Поліненасичені
-
Холостерин
0 мг
Волокна
2 г
Сіль
-
Вода
-
Кальцій
39 мг
PHE
1,383 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності