{{item.title}}
{{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 г {{item.value}} {{item.energyUnit}}/кг/хв


Овочево-рибний суп
Інгредієнти
{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}} |
Інгредієнти
4 порції
200 x 1 г | |
400 x 1 г | |
400 x 1 г | |
80 x 1 г | |
5 x 1 г |
Спосіб приготування
1
Філе риби помити та поставити варитися. Додати перець горошком та лавровий лист, посолити.
2
Картоплю, моркву почистити та порізати невеликими шматочками. Кинути до рибки.
3
Броколі розібрати і додати у суп.
4
Варити на середньому вогні до готовності, залежно від розміру риби та порізаних овочів, приблизно 30-40 хв. Рибу подавати цілим шматочком або розібрати ложкою на невеликі частинки.
Харчові цінності
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
Енергія | 794 ккал. |
Білки | 63 г |
Вуглеводи | 101 г |
Цукор | 9 г |
Жири | 23 г |
Насичені жирні кислоти | 0 г |
Транс-жирні кислоти | 0 г |
Моно-ненасичені | 0 г |
Поліненасичені | 0 г |
Холостерин | 0 мг |
Волокна | 10 г |
Сіль | 5 г |
Вода | 0 г |
Кальцій | 20 мг |
PHE | 3,331 мг |
Енергія | {{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.- |
Білки | {{recipe.protein}} г- |
Вуглеводи | {{recipe.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{recipe.sugar}} г- |
Жири | {{recipe.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{recipe.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{recipe.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{recipe.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{recipe.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{recipe.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{recipe.fiber}} г- |
Сіль | {{recipe.salt}} г- |
Вода | {{recipe.water}} г- |
Кальцій | {{recipe.calcium}} мг- |
PHE | {{recipe.phe}} мг |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності