Таблиця Калорійності
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Паштет печінковий - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Печінку очистити від плівки та порізати великими шматочками, масло кімнатної температури (~25 г) поставити на сковорідку та додати туди печінку. Тушкувати до готовності (маленький вогонь, під кришкою, 20-25 хвилин).
2
Готову печінку викласти в чашу блендера, а у сковорідку, де тушкувалась печінка, додати ще трішки масла і порізану цибулю та моркву (моркву кільцями). Посолити та тушкувати до м’якості цибулі (5-7 хвилин).
3
Потім влити бульйон або воду, довести до кипіння, зменшити вогонь, прикрити кришкою та тушкувати до готовності моркви (близько 7-10 хвилин).
4
Печінку добре подрібнити у блендері, додати тушковані овочі разом із рідиною, знову збити. Вкінці додати порізане кубиками сало та знову збити блендером, ретельно, протягом 3 хв. Має бути кремовий стан.
5
Викласти паштет у сковорідку, додати решта масла, сіль, перець та прогріти разом 2-3 хвилини, постійно помішуючи. Зняти з вогню, подавати після остигання. Зберігати у закритій скляній ємності.

Kатегорія

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Енергія
2,046 ккал.
Білки
87 г
Вуглеводи
34 г
Цукор
10 г
Жири
171 г
Насичені жирні кислоти
0.06 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
0 г
Поліненасичені
0 г
Холостерин
0 мг
Волокна
4 г
Сіль
6 г
Вода
0 г
Кальцій
42 мг
PHE
363 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності