Таблиця Калорійності
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Паска краффін з маком - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Інгредієнти

8 порцій

Спосіб приготування

1
Мак залити окропом (треба 500 мл). Потім, коли охолоне, воду злити (в рецепті вказано 125 мл води, так як приблизно стільки поглине мак). Додати до маку цукор (45 г) і ванілін. Подрібнити в блендері.
2
Перекласти масу в сотейник. Додати молоко, мед. Варити на середньому вогні до випаровування рідини. Потім охолодити і ще раз збити в блендері.
3
Приготувати тісто. Для цього: 120 мл молока з'єднати з 40 г цукру і дріжджами.
4
Борошно і 50 г масла перетерти у крихту. Яйце злегка збити. Ввести в борошно яєчну і молочно-дріжджову суміш.
5
Замісити тісто, місити хвилин 15. Потім додати сіль, місити ще 10 хвилин. Залишити в теплому місці на 2 години (в мисці, змащеній олією). Маса має збільшитись вдвічі.
6
Розкачати тісто в прямокутник. Намастити тісто маслом (50 г). Викласти макову масу. Загорнути в рулет. Розрізати вздовж і скрутити 2 равлика. Покласти равлики один на одного. Перекласти краффіни їх у форму і лишити на годину, щоб збільшились.
7
Випікати при 170 градусах 30-40 хв. Замість макової начинки можна брати просто сухофрукти, а також горіхи з корицею.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Енергія
2,809 ккал.
Білки
61 г
Вуглеводи
303 г
Цукор
106 г
Жири
154 г
Насичені жирні кислоти
56 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
4 г
Поліненасичені
1 г
Холостерин
251 мг
Волокна
0.62 г
Сіль
0 г
Вода
288 г
Кальцій
236 мг
PHE
3,052 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності