menu
menu
search close
account

Печиво кавові зерна - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Масло, сметану і яйце попередньо дістати з холодильника, щоб вони були кімнатної температури. Каву максимально подрібнити до стану борошна (якщо натуральна зернова).
2
Збити вінчиком або міксером розм'якле вершкове масло з цукровою пудрою до пишної маси. Далі додати в масляну масу яйце, знову збити, далі додати сметану і повністю збити.
3
Змішати всі сухі складники: цільнозернове борошно, какао (просіяне), розпушувач, сіль і каву.
4
Додати суху частину до рідкої і вимісити тісто. Виходить досить ніжне та м'яке тісто, так має бути, борошна підсипати не потрібно. Поставити тісто (загорнуте в пакет або накрите) в холодильник на 1-2 години. Після холодильника тісто стає набагато густіше і вже придатне до роботи.
5
Сформувати невеличкі овали у вигляді кавового зерна та скласти їх на деко, застелене пергаментом, на відстані одне від одного (по декілька см). Виходить орієнтовно 20 штук. Потім посередині кожного овалу зробити перетинку — надавити зубочисткою на 1/3 вглиб печива.
6
Випікати при температурі 190 градусів 10-15 хв. Час залежить від розміру печива. Дуже важливо не перетримати його в духовці. Діставати з духовки, коли печиво злегка підрум'яниться. Коли печиво охолоне, то зверху робиться хрустке, а серединка залишається м'якою.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Енергія
1,773 ккал.
Білки
42 г
Вуглеводи
236 г
Цукор
99 г
Жири
70 г
Насичені жирні кислоти
35 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
2 г
Поліненасичені
0.98 г
Холостерин
248 мг
Волокна
2 г
Сіль
1 г
Вода
29 г
Кальцій
75 мг
PHE
2,124 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності