Печиво кавові зерна - рецепт, калорійність
Інгредієнти
{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}} | {{item.unit}} |
Інгредієнти
20 порцій
60 x 1 г | |
100 x 1 г | |
35 x 1 г | |
штука (55 г) | |
220 x 1 г | |
30 x 1 г | |
2 x порція (5 г) | |
Розпушувач | 3 x 1 г |
1 г |
Спосіб приготування
1
Масло, сметану і яйце попередньо дістати з холодильника, щоб вони були кімнатної температури. Каву максимально подрібнити до стану борошна (якщо натуральна зернова).
2
Збити вінчиком або міксером розм'якле вершкове масло з цукровою пудрою до пишної маси. Далі додати в масляну масу яйце, знову збити, далі додати сметану і повністю збити.
3
Змішати всі сухі складники: цільнозернове борошно, какао (просіяне), розпушувач, сіль і каву.
4
Додати суху частину до рідкої і вимісити тісто. Виходить досить ніжне та м'яке тісто, так має бути, борошна підсипати не потрібно. Поставити тісто (загорнуте в пакет або накрите) в холодильник на 1-2 години. Після холодильника тісто стає набагато густіше і вже придатне до роботи.
5
Сформувати невеличкі овали у вигляді кавового зерна та скласти їх на деко, застелене пергаментом, на відстані одне від одного (по декілька см). Виходить орієнтовно 20 штук. Потім посередині кожного овалу зробити перетинку — надавити зубочисткою на 1/3 вглиб печива.
6
Випікати при температурі 190 градусів 10-15 хв. Час залежить від розміру печива. Дуже важливо не перетримати його в духовці. Діставати з духовки, коли печиво злегка підрум'яниться. Коли печиво охолоне, то зверху робиться хрустке, а серединка залишається м'якою.
Kатегорія
Харчові цінності
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Енергія | 1,773 ккал. |
Білки | 42 г |
Вуглеводи | 236 г |
Цукор | 99 г |
Жири | 70 г |
Насичені жирні кислоти | 35 г |
Транс-жирні кислоти | 0 г |
Моно-ненасичені | 2 г |
Поліненасичені | 0.98 г |
Холостерин | 248 мг |
Волокна | 2 г |
Сіль | 1 г |
Вода | 29 г |
Кальцій | 75 мг |
PHE | 2,124 мг |
Енергія | {{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.- |
Білки | {{recipe.protein}} г- |
Вуглеводи | {{recipe.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{recipe.sugar}} г- |
Жири | {{recipe.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{recipe.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{recipe.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{recipe.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{recipe.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{recipe.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{recipe.fiber}} г- |
Сіль | {{recipe.salt}} г- |
Вода | {{recipe.water}} г- |
Кальцій | {{recipe.calcium}} мг- |
PHE | {{recipe.phe}} мг |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності