Пісні вівсяні панкейки - рецепт, калорійність
Інгредієнти
{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}} |
Інгредієнти
3 порції
120 x 1 г | |
250 x 1 г | |
80 x 1 г | |
15 x 1 г | |
3 x 1 г | |
20 x 1 г |
Спосіб приготування
1
Банан розім'яти виделкою.
2
Додати молоко та розтоплену кокосову олію. Добре перемішати.
3
Поступово додати вівсяне борошно, крохмаль, розпушувач і добре перемішати (якщо потрібно безглютенова страва, то брати безглютенові вівсяне борошно і розпушувач).
4
Смажити на сковорідці з антипригарним покриттям, без олії.
Харчові цінності
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Енергія | 947 ккал. |
Білки | 22 г |
Вуглеводи | 138 г |
Цукор | 0 г |
Жири | 36 г |
Насичені жирні кислоти | 18 г |
Транс-жирні кислоти | 2 г |
Моно-ненасичені | - |
Поліненасичені | 6 г |
Холостерин | 25 мг |
Волокна | 2 г |
Сіль | 0 г |
Вода | 176 г |
Кальцій | 340 мг |
PHE | 1,120 мг |
Енергія | {{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.- |
Білки | {{recipe.protein}} г- |
Вуглеводи | {{recipe.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{recipe.sugar}} г- |
Жири | {{recipe.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{recipe.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{recipe.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{recipe.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{recipe.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{recipe.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{recipe.fiber}} г- |
Сіль | {{recipe.salt}} г- |
Вода | {{recipe.water}} г- |
Кальцій | {{recipe.calcium}} мг- |
PHE | {{recipe.phe}} мг |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності