menu
menu
search close
account

Пряний сливовий соус - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
Instagram
11.09.2020
malvalanda

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Інгредієнти

50 порцій

Спосіб приготування

1
Сливи помити, дістати кісточки, зважити (щоб було 2 кг). Подрібнити через м'ясорубку на дрібне сито (або ретельно подрібнити в блендері) разом з часником і гострим перцем (їх теж попередньо очистити від зайвого).
2
Перекласти цю сливову суміш в каструлю з товстим дном. Додати цукор, каррі, чорний перець і сіль, перемішати та поставити на вогонь. Після закипання варити, періодично помішуючи, на маленькому вогні 40 хв.
3
Розкласти гарячий соус у чисті сухі банки, прикрити кришками та стерелізувати 10-15 хвилин. Закатати банки. Вихід готового соусу: 1,5-1,8 л.
Можна готувати цей сливовий соус зі слив сорту венгерка, також підійдуть звичайні дрібні сливки (ті, які сушать на чорнослив). Соус чудово смакує з печеним м’ясом та картоплею.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Енергія
1,468 ккал.
Білки
18 г
Вуглеводи
328 г
Цукор
277 г
Жири
9 г
Насичені жирні кислоти
1 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
3 г
Поліненасичені
3 г
Холостерин
0 мг
Волокна
39 г
Сіль
15 г
Вода
1,811 г
Кальцій
276 мг
PHE
1,003 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності