Таблиця Калорійності
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Пухка паска - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Сухофрукти замочити у воді на 1 годину (можна замість води взяти апельсиновий сік або додати трохи коньяку чи рому для аромату).
2
Приготувати опару. Для цього молоко підігріти до 40 градусів (не більше 60!). Змішати молоко, ванільний цукор, 30 г борошна, дріжджі (18 г вологих дріжджів можна замінити на 6 г сухих). Все добре перемішати, накрити кришкою або плівкою і відкласти в тепле місце на 30 хв.
3
Змішати яйця і цукор (за бажанням можна цукор замінювати еритритолом або іншим підсолоджувачем, якщо любите дуже солодкі паски, то додати ще 20-30 г цукру). Збивати міксером декілька хвилин до максимально світлого і густого стану. Додати м'яке (не розтоплене) масло і ще раз збити 30-60 секунд.
4
Додати в яєчну масу опару. Акуратно перемішати. Частинами додавати просіяне борошно і перемішувати. Тісто вийде липкувате. Покласти його на годину в тепле місце.
5
З сухофруктів злити воду, промокнути паперовим рушником. Присипати борошном. Додати в тісто і перемішати кілька хвилин. За потреби додати ще 20-30 г борошна, якщо тісто лишається липким.
6
Перекласти тісто у форми для пасок, щоб воно займало 1/3 від форми. Злегка зверху змастити маслом (з допомогою пензлика), накрити рушником, покласти в тепле місце на 1.5 години. Тісто має вирости майже до верху форми. Вказаної кількості інгредієнтів вистачило на 6 формочок по 11 см діаметром.
7
Розігріти до 180 градусів і випікати близько 30 хв (залежить від розміру, тривалість коливається від 20 до 50 хвилин).

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Енергія
3,566 ккал.
Білки
88 г
Вуглеводи
602 г
Цукор
127 г
Жири
104 г
Насичені жирні кислоти
54 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
8 г
Поліненасичені
3 г
Холостерин
776 мг
Волокна
18 г
Сіль
1 г
Вода
70 г
Кальцій
189 мг
PHE
4,411 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності