menu
menu
search close
account

Пиріг фондю з сосисками - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Для страви підійде готове листкове тісто бажано круглої форми. Перший шар тіста (якщо він достатньо розкатаний) викласти на застелене пергаментом деко.
2
З сиру камамбер зрізати верхушку і покласти по центру тіста. Зверху викласти пергамент і другу частину тіста (пергамент потрібен тимчасово, щоб 2 шари тіста не злиплись між собою). Далі на пергамент покласти другий шар тіста.
3
Сосиски нарізати приблизно по 2 сантиметри. Викласти на край тіста колом. Між сосисками розрізати тісто і скрутити до центру хвостиками до центру (огорнути сосиски тістом. Тепер прибрати пергамент, викласти шматочки сосисок на нижній шар тіста і так само закрутити.
4
Зверху змастити пиріг збитим яйцем та посипати кунжутом.
5
Поставити пиріг у розігріту до 180 градусів духовку і пекти 30-40 хвилин до рум’яності (краще обрати режим духовки верх-низ без обдуву).
6
Подавати гарячим, знявши шматочок тіста з камамберу. Він виходит як чаша з рідким сиром, у який потрібно макати сосиски в тісті.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
-
Енергія
2,666 ккал.
Білки
89 г
Вуглеводи
166 г
Цукор
0.8 г
Жири
184 г
Насичені жирні кислоти
32 г
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
-
Поліненасичені
-
Холостерин
-
Волокна
-
Сіль
-
Вода
-
Кальцій
-
PHE
4,464 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності