Таблиця Калорійності
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Пиріг з сиром та яблуками - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
З яблук видалити серединку і порізати. Викласти на дно форми для запікання (краще брати глибоку форму). Додати 5 г крохмалю і перемішати.
2
Білки відділити від жовтків. Білки в миску, жовтки - в чашу блендера (з S-подібним ножем).
3
В чашу блендера до жовтків додати кисломолочний сир, молоко (може піти 60 г, якщо сир вологий, і 80 г, якщо сир сухий), 5-10 г ванільного цукру, 20 г стевії або цукру. Стевія в рецепті вказана та, яка 1:1 по солодкості з цукром. Якщо 1:10, то треба 2 г стевії. Збити всю масу 3 хвилини до дуже кремового, гладкого стану без грудочок. Додати 10 г крохмалю і ще раз збити 30 секунд.
4
Білки перемішати з борошном, кефіром або йогуртом, содою, 5 г ванільного цукру, 10 г стевії (просто перемішати, можна не збивати).
5
До яблук додати кілька ложок сирної маси, перемішати. Далі вилити на верх яблук решту сирної маси, розрівняти. Вилити тісто, розрівняти. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 35-40 хвилин. Дати охолонути в формі, після чого перевернути. Чудово підійде як корисний сніданок або перекус.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Енергія
1,081 ккал.
Білки
84 г
Вуглеводи
103 г
Цукор
52 г
Жири
35 г
Насичені жирні кислоти
16 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
5 г
Поліненасичені
2 г
Холостерин
532 мг
Волокна
13 г
Сіль
0 г
Вода
302 г
Кальцій
719 мг
PHE
4,189 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності