Таблиця Калорійності
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Пиріг зі сливами - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Розчинити у мисці крохмаль у 50 мл води. Сливи очистити від кісточок (якщо морожені, то розморозити). Покласти в каструлю з лимонним соком. Варити 20 хвилин. В кінці додати мед (або кленовий сироп) і крохмаль. Дати 30 секунд загуснути і вимкнути вогонь. Дати варенню охолонути.
2
В цей час приготувати тісто. Для цього мигдаль подрібнити блендером до стану борошна.
3
З’єднати цільнозернове і мигдалеве борошно. По трішки додавати олію (можна замінити на вершкове масло) і воду (210 мл), поки тісто не стане міцне і тверде.
4
Половину тіста покласти у форму для випікання (діаметр 22-26 см) і пальцями розім’яти. Розподілити по формі.
5
Вилити джем у основу для пирога (у формі).
6
Другу половину тіста розкачати на пергаменті, присипаному борошном. Нарізати його смужками або фігурними формочками. Викласти на сливову начинку і присипати цукром.
7
Поставити у розігріту до 180 градусів духовку. Випікати близько 30 хвилин.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Енергія
2,522 ккал.
Білки
56 г
Вуглеводи
265 г
Цукор
141 г
Жири
140 г
Насичені жирні кислоти
54 г
Транс-жирні кислоти
6 г
Моно-ненасичені
0 г
Поліненасичені
0 г
Холостерин
0 мг
Волокна
11 г
Сіль
0 г
Вода
26,640 г
Кальцій
42 мг
PHE
2,782 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності