Таблиця Калорійності
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Пишна паска з сухофруктами - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Сухофрукти залити водою або апельсиновим соком і відкласти на декілька годин.
2
Приготувати опару. Для цього підігріти молоко до 40 градусів. Розчинити в ньому дріжджі (якщо сухі, то 5 г), ванільний цукор і 75 г борошна. Накрити миску і покласти в тепле місце на годину.
3
Вінчиком змішати яйце з цукром і сіллю. Додати в цю масу готову опару, перемішати. Поступово просіяти борошно, розмішуючи. Додати м'яке масло. З цього всього вимісити тісто (місити 5-7 хв). Накрити миску кришкою і покласти в тепле місце на годину.
4
Дістати тісто. Додати розмоклі сухофрукти. Гарно розмішати по всьому тісту. Розділити на 3 частини (або більше, залежно від кількості формочок). Змастити кількома грамами масла і покласти тісто в формочки. Поставити у розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Енергія
2,094 ккал.
Білки
48 г
Вуглеводи
358 г
Цукор
88 г
Жири
58 г
Насичені жирні кислоти
32 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
4 г
Поліненасичені
1 г
Холостерин
249 мг
Волокна
7 г
Сіль
2 г
Вода
234 г
Кальцій
214 мг
PHE
2,419 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності