Таблиця Калорійності
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Риба в хрусткій паніровці - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Рибу попередньо розморозити, якщо вона заморожена. Підійде будь-яка біла: сайда, хек, мінтай, пангасіус, телапія, тріска тощо. Порізати рибу на однакові за товщиною шматки і посолити (5-7 шматків)
2
Приготувати кляр. Для цього в мисці або тарілці змішати яйце з борошном і сіллю.
3
Подрібнити горіхи в блендері (або покласти їх в пакет і пом’яти молотком чи качалкою для тіста). Додати до них сіль, цедру (за бажанням) і спеції. Висипати на тарілку.
4
Форму для запікання змастити олією або маслом. Занурити кожен шматочок риби в кляр, потім в горішки і викласти в форму.
5
Поставити рибу в розігріту до 180 градусів духовку і запікати 20-30 хв (залежить від товщини шматків і щоб горішки вийшли хрусткі).
6
Поради: 1. Якщо є пармезан, то можна його додати в паніровку (але тоді не варто додавати сіль). 2. Зі спецій ідеально підійде часник, мелений перець, прованські трави, суміші до риби. 3. Якщо маєте режим гриль в духовці - радимо на останні 5 хв приготування увімкнути цей режим. 4. Біла риба доволі суха. Тому варто її подавати з салатом зі свіжих овочів або соусом (сметана + гірчиця + солоні огірки).

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Енергія
895 ккал.
Білки
86 г
Вуглеводи
21 г
Цукор
3 г
Жири
53 г
Насичені жирні кислоти
7 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
11 г
Поліненасичені
33 г
Холостерин
437 мг
Волокна
5 г
Сіль
3 г
Вода
3 г
Кальцій
102 мг
PHE
3,854 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності