Таблиця Калорійності
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Рисова локшина з овочами - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Рисову локшину покласти у велику глибоку миску або каструлю і залити холодною водою.
2
Моркву, цибулю і гриби почистити. Моркву порізати соломкою, цибулю порізати півкільцями, а гриби скибками (за бажанням можна брати інші сезонні овочі).
3
Розігріти в сковорідці олію для смаження. Обсмажити моркву і гриби до готовності (можна по черзі, приблизно 10 хвилин). Гриби можна підсолити, щоб вони пустили сік.
4
Цибулю обсмажити до прозорості. Додати кокосовий цукор (можна звичайний) і перемішати, поки цукор не розтане. Далі додати соєвий соус (50 мл) і обсмажити ще 5-7 хвилин. Додати решту овочів, спеції і добре перемішати.
5
Процідити локшину і викласти в ту сковорідку, в якій смажились овочі. Залити водою, щоб вона покривала локшину. Додати соєвий соус і спеції за смаком. Час від часу помішуючи, готувати до готовності локшини (вона вбере в себе всю або майже всю воду). Готову локшину подавати з овочами.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Енергія
755 ккал.
Білки
15 г
Вуглеводи
141 г
Цукор
9 г
Жири
13 г
Насичені жирні кислоти
2 г
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
7 г
Поліненасичені
1 г
Холостерин
0 мг
Волокна
5 г
Сіль
0.03 г
Вода
-
Кальцій
79 мг
PHE
734 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності