menu
menu
search close
account

Салат з селери - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Помити і порізати яблуко та селеру. Листя салату помити, просушити, порвати на невеликі шматочки.
2
Тофу порізати кубиками.
3
Змішати сметану з гірчицею і сіллю. Змішати всі інгредієнти, заправити салат з селерою заправкою і посипати насінням.

Салат чудово підходить на перекус або легку вечерю. Можна також подавати його до гарніру з круп, наприклад, рису або пшона.

Корисним варіантом буде і салат з кореня селери – достатньо доповнити рецепт просто тертим коренем або замінити ним стебла селери. З додаткових інгредієнтів підійде також суміш насіння, а не лише кунжуту, подрібнений в блендері льон, зелень петрушки, бейбі-шпинат.

Салат із селери – це вегетаріанський рецепт. Проте, тофу можна замінити на варене або запечене куряче філе. Можна і навпаки, зробити салат веганським. Для цього слід замінити сметану на соєвий йогурт без додатків або йогурт з молока кеш’ю. 

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Енергія
290 ккал.
Білки
15 г
Вуглеводи
22 г
Цукор
17 г
Жири
14 г
Насичені жирні кислоти
2 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
3 г
Поліненасичені
3 г
Холостерин
6 мг
Волокна
6 г
Сіль
1 г
Вода
17 г
Кальцій
280 мг
PHE
763 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності