menu
menu
search
{{item.title}} leaf pot {{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 г {{item.value}} {{item.energyUnit}}/кг/хв
account

Шоколадні цукерки з кіноа

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
Web
Instagram
03.09.2019
Photo

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Інгредієнти

10 порцій

Спосіб приготування

1
Кіноа попередньо замочити на годину, потім злити воду і підсмажити на сухій сковорідці 5-7 хвилин до золотистого кольору.
2
Олію розтопити на водяній бані. Додати какао та мед і добре розмішати до однорідності. Додати кіноа, ще раз перемішати і розлити у формочки для цукерок (або можна у формочки для льоду). Поставити у холодильник до застигання.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Інші
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
Енергія
1,284 kcal
Білки
24 г
Вуглеводи
97 г
Цукор
36 г
Жири
89 г
Насичені жирні кислоти
68 г
Транс-жирні кислоти
8 г
Моно-ненасичені
-
Поліненасичені
-
Холостерин
0 мг
Волокна
4 г
Сіль
-
Вода
-
Кальцій
120 мг
PHE
1,182 мг
Енергія
{{recipe.energy}} {{recipe.energyUnit}}-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності