Таблиця Калорійності
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Спаржа обсмажена на гарнір - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Якщо спаржа тоненька, то просто низ стебел відрізати (приблизно 2 см). Якщо спаржа крупна (товста) і стебло тверде, то ще приблизно 3-5 см злегка почистити овочечисткою.
2
Занурити спаржу на 1 хв в підсолену киплячу воду, а потім одразу на хвилинку в холодну. Після цього промокнути її паперовим рушником.
3
Обсмажити спаржу на сковорідці на вершковому маслі 1-2 хвилину (можна замінити на гхі або оливкову, якщо страва веганська).
4
Спаржу посолити, поперчити, збризнути соком лимона та посипати сухим часником. За бажанням присипати готову спаржу тертим пармезаном. Хвилини записані точно, бо не варто спаржу довго готувати, вона має лишатись хрумкою!

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Енергія
118 ккал.
Білки
9 г
Вуглеводи
7 г
Цукор
6 г
Жири
6 г
Насичені жирні кислоти
4 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
0 г
Поліненасичені
0 г
Холостерин
11 мг
Волокна
5 г
Сіль
0.98 г
Вода
3 г
Кальцій
85 мг
PHE
442 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності