Таблиця Калорійності
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Сирні булочки зі шпинатом - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Твердий сир натерти на крупній тертці, додати кисломолочний сир, розпушувач, сіль, білок яйця та борошно. Тісто має бути еластичним і не липнути до рук, тому борошно підсипати поступово.
2
Шпинат трохи розморозити, віджати воду, додати жовток та сіль, перемішати.
3
Розділити тісто на 8 рівних частин, сформувати з них кульки, трохи приплюснути та зробити заглиблення (можна вдавити кришку від 5-літрової пляшки). В заглиблення покласти по ложці шпинатної начинки.
4
Випікати в духовці при температурі 180 градусів протягом 30 хв. Одразу з духовки не діставати, вимкнути та залишити на хвилин 5, щоб не осіли. При подачі можна зверху покласти по ложці вершкового сиру. Ще можна додати по шматочку червоної риби (буквально 1х1 см).

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Енергія
933 ккал.
Білки
77 г
Вуглеводи
52 г
Цукор
4 г
Жири
47 г
Насичені жирні кислоти
24 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
10 г
Поліненасичені
2 г
Холостерин
349 мг
Волокна
15 г
Сіль
6 г
Вода
129 г
Кальцій
1,349 мг
PHE
3,827 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності