menu
menu
search close
account

Сирний пиріг з вишнями - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Інгредієнти

12 порцій

Спосіб приготування

1
Вишню (без кісточок) заздалегідь розморозити та дати стекти зайвій рідині.
2
Яйця збити з цукром (80 г), додати сир, розм'якле вершкове масло, просіяне борошно та розпушувач. Замісити тісто. Загорнути тісто в плівку та поставити в холодильник на 30 хв.
3
Дістати тісто з холодильника і поділити його на дві нерівні частини (~ 55% і 45%). Більшу частину розкачати у круглий пласт товщиною в 0,5-0,7 см і діаметром трохи більшим, ніж форма (підійде кругла форма D=23-25 см). Викласти вишні, зверху посипати цукром (15 або 30 г). Акуратно перекласти круглий пласт тіста у змащену маслом форму, зробити бортики висотою 2,5-3 см.
4
Меншу частину тіста також розкачати у круглий пласт товщиною в 0,5 см і порізати на смужки шириною приблизно 2,5 см. Сплести на пирозі решітку, залишаючи проміжки між смужками в 1,5 см. Кінці смужок акуратно зчепити з бортиками пирога.
5
Випікати пиріг в попередньо розігрітій до 180-190 градусів духовці 40-45 хв. до рум'яності. За бажанням перед подачею посипати цукровою пудрою.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Енергія
3,436 ккал.
Білки
109 г
Вуглеводи
360 г
Цукор
95 г
Жири
172 г
Насичені жирні кислоти
13 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
7 г
Поліненасичені
3 г
Холостерин
749 мг
Волокна
0 г
Сіль
-
Вода
293 г
Кальцій
499 мг
PHE
5,449 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності