Сирний пиріг з вишнями - рецепт, калорійність
Інгредієнти
{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}} |
Інгредієнти
12 порцій
350 x 1 г | |
250 x 1 г | |
80 x 1 г | |
3 x яйце С1 M (55 г) | |
180 x 1 г | |
5 x 1 г | |
500 x 1 г | |
15 x 1 г |
Спосіб приготування
1
Вишню (без кісточок) заздалегідь розморозити та дати стекти зайвій рідині.
2
Яйця збити з цукром (80 г), додати сир, розм'якле вершкове масло, просіяне борошно та розпушувач. Замісити тісто. Загорнути тісто в плівку та поставити в холодильник на 30 хв.
3
Дістати тісто з холодильника і поділити його на дві нерівні частини (~ 55% і 45%). Більшу частину розкачати у круглий пласт товщиною в 0,5-0,7 см і діаметром трохи більшим, ніж форма (підійде кругла форма D=23-25 см). Викласти вишні, зверху посипати цукром (15 або 30 г). Акуратно перекласти круглий пласт тіста у змащену маслом форму, зробити бортики висотою 2,5-3 см.
4
Меншу частину тіста також розкачати у круглий пласт товщиною в 0,5 см і порізати на смужки шириною приблизно 2,5 см. Сплести на пирозі решітку, залишаючи проміжки між смужками в 1,5 см. Кінці смужок акуратно зчепити з бортиками пирога.
5
Випікати пиріг в попередньо розігрітій до 180-190 градусів духовці 40-45 хв. до рум'яності. За бажанням перед подачею посипати цукровою пудрою.
Kатегорія
Харчові цінності
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Енергія | 3,436 ккал. |
Білки | 109 г |
Вуглеводи | 360 г |
Цукор | 95 г |
Жири | 172 г |
Насичені жирні кислоти | 13 г |
Транс-жирні кислоти | 0 г |
Моно-ненасичені | 7 г |
Поліненасичені | 3 г |
Холостерин | 749 мг |
Волокна | 0 г |
Сіль | - |
Вода | 293 г |
Кальцій | 499 мг |
PHE | 5,449 мг |
Енергія | {{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.- |
Білки | {{recipe.protein}} г- |
Вуглеводи | {{recipe.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{recipe.sugar}} г- |
Жири | {{recipe.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{recipe.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{recipe.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{recipe.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{recipe.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{recipe.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{recipe.fiber}} г- |
Сіль | {{recipe.salt}} г- |
Вода | {{recipe.water}} г- |
Кальцій | {{recipe.calcium}} мг- |
PHE | {{recipe.phe}} мг |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності