Таблиця Калорійності
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Веганська паска з кеш‘ю - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Кеш'ю замочити на ніч у воді. Потім злити воду і промити. Горіхи зважити до і після, тоді буде видно, скільки вони увібрали в себе води (орієнтовно 30-50 мл).
2
З цілого лимона зняти цедру і вичавити 30 мл соку.
3
В чашу блендера скласти кеш‘ю, кокосові вершки (якщо десерт не веганський, то можна взяти звичайні коров‘ячі, але жирні), мед (або кленовий / фініковий / агавовий сироп), сіль і розтоплену кокосову олію. Ретельно збити все блендером. Масу треба збивати ретельно, можна в кілька підходів, даючи відпочивати блендеру, так як від цього буде залежати текстура паски. Додати в масу ванілін або ванільну есенцію і збити ще раз. Маса повинна бути кремова, без комочків, однорідної текстури.
4
В масу вмішати ягоди і фісташки. Підготувати форму для застигання. Зручно користуватися силіконовою чи роз‘ємною. Поставити в холодильник на декілька годин. Перекласти пасочку на тарілку і декорувати за смаком. За рахунок кокосових вершків та олії паска буде тримати форму, подібну на чизкейк.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Енергія
1,961 ккал.
Білки
33 г
Вуглеводи
119 г
Цукор
77 г
Жири
150 г
Насичені жирні кислоти
60 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
46 г
Поліненасичені
14 г
Холостерин
-
Волокна
7 г
Сіль
1 г
Вода
142 г
Кальцій
95 мг
PHE
1,657 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності