Таблиця Калорійності
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Вівсяне печиво з сочевицею - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Сочевицю залити окропом (150 мл) і лишити на 20 хв розмочуватись. Якщо курага не м'яка, то теж залити.
2
Вівсянку, стевію або цукор, соду, корицю, ванілін покласти в блендер. Подрібнити 1.5 хв до стану борошна і відкласти.
3
З сочевиці злити воду (вона вбере в себе приблизно 50 мл води, тож має важити близько 80 г). В блендер покласти розмочену сочевицю, курагу, яйце, олію, куркуму. Подрібнювати 1.5 хв до стану пюре. Потім частинами додавати до вологої суміші суху суміш і перемішувати.
4
Тісто вийде липке і матиме запах гороху і куркуми (після випікання пахне смачно, як вівсяне печиво!). Вологими руками сформувати печиво (як котлетки), наприклад, 6 штук. Викласти на зестелене пергаментом або силіконовим килимком деко, поставити у розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хв. Дати полежати 10 хв після вимикання духовки. За бажанням в тісто можна додати цедру, горіхи, насіння.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Енергія
805 ккал.
Білки
31 г
Вуглеводи
103 г
Цукор
3 г
Жири
29 г
Насичені жирні кислоти
6 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
17 г
Поліненасичені
5 г
Холостерин
259 мг
Волокна
16 г
Сіль
0 г
Вода
63 г
Кальцій
117 мг
PHE
1,484 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності