Таблиця Калорійності
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Вівсяно-яблучний кекс - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Яблука (3 середні зелені яблука) розрізати на четвертинки, дістати серцевини і запікати до готовності. Подрібнити блендером в пюре (або розім’яти виделкою, якщо нема блендера, тоді без шкірки). Пюре можна приготувати заздалегідь.
2
Вівсяні пластівці слід перемолоти до стану висівок, тобто не дуже дрібно (не в борошно).
3
Яйця збити з олією (кокосову розтопити, якщо затверділа). Збити до однорідності, додати мед (можна взяти сироп топінамбура/фініковий/агави/кленовий). Знову збити. Потім додати охололе яблучне пюре, ретельно перемішати вінчиком.
4
Змішати всі сухі складники: цільнозернове пшеничне борошно, подрібнені вівсяні пластівці, розпушувач, сіль, корицю. Додати їх до рідкої маси, акуратно перемішати до однорідності. Додати родзинки та трохи подрібнені горіхи, перемішати.
5
Перекласти масу у змащену олією/маслом форму, за бажанням посипати зверху пластівцями або насінням. Поставити у розігріту до 180 градусів духовку пектися на 45-50 хв. Готовність перевірити дерев'яною паличкою.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Енергія
2,722 ккал.
Білки
55 г
Вуглеводи
313 г
Цукор
139 г
Жири
134 г
Насичені жирні кислоти
79 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
19 г
Поліненасичені
29 г
Холостерин
517 мг
Волокна
99 г
Сіль
2 г
Вода
24 г
Кальцій
250 мг
PHE
2,761 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності