Оцінка
Рецепт ти вже оцінив/-ла
Інгредієнти
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}
4 x штука (57 г)
60 x 1 г
молоко 2.5%
50 x 1 г
30 x 1 г
Ванільний цукор Мрія
15 x 1 г
3 x 1 г
200 x 1 г
150 x 1 г
100 x 1 г
Ванільний цукор Мрія
15 x 1 г
30 x 1 г
25 x 1 г
150 x 1 мл
Запиши інгредієнти в розумний раціон
Ти точно знатимеш, скільки калорій та поживних речовин містить рецепт.
Спосіб приготування
1
Приготувати бісквіт. Для цього білки відділити від жовтків. Білки з сіллю (на кінчику ножа) збити міксером до стійких піків.
2
Борошно з какао просіяти, додати розпушувач і цукор. Жовтки змішати з молоком, поступово додати борошняну суміш, добре перемішуючи міксером. Додати в жовткову суміш білки і обережно перемішати ложкою або лопаточкою, зверху вниз (не міксером!).
3
Духовку розігріти до 180 градусів. Деко або форму застелити пергаментом. Викласти тісто, поставити у розігріту духовку і випікати 15 хвилин (перевірити готовність зубочисткою).
4
Приготувати начинку. Для цього желатин залити водою (100 мл), поставити у мікрохвильовку і гріти до повного розчинення.
5
Заморожені ягоди покласти у каструльку, додати води (50 мл), цукор. Поставити на вогонь і готувати до розмороження. Якщо ягоди свіжі, то цього кроку не потрібно!
6
Сметану, кисломолочний сир, ягоди, цукор і желатин збити блендером до однорідної гладенької маси. Викласти сирно-ягідну суміш у форму. Поставити у холодильник на 3 години (щоб загусла).
7
Далі скласти торт. Бісквіт розрізати вздовж (навпіл). На одну половинку покласти суфле і накрити другою половинкою. За бажанням можна трішки загуслу сирно-ягідну масу вилити на один корж, накрити другою половинкою і поставити разом в холодильник до загусання.
{{data.energy}}1,431 ккал
Також {{data.energyAlt}}5,991 кДж ● Енергія
{{data.protein}}103 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.protein | number: 0}} г
{{data.carbohydrate}}140 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.carbohydrate | number: 0}} г
Цукор
-
{{data.fat}}53 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.fat | number: 0}} г
Насичені жирні кислоти
-
Трансжирні кислоти
-
Мононенасичені
-
Поліненасичені
-
Холестерин
-
Волокна
{{data.fiber}} 0 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.fiber}} г
Сіль
{{data.salt}} 0.32 г
Вода
-
Кальцій
-
PHE
{{data.phe}} 5,133 мг
{{calculated.percentage}}%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Рівень щоденної активності
Назад
Заповни свій профіль
Цільова вага
Цільову вагу можеш записати пізніше в застосунку.
Цільову вагу можеш записати пізніше в застосунку.
{{targetWeightMessageText}}
Створи свій обліковий запис
{{errors.message}}
Назад
Зареєструйся
E-mail
Пароль
Пароль повинен містити мін. 6 знаків!
{{errors.message}}
Назад
Ми відправили тобі лист з підтвердженням!
Протягом декількох хвилин ти отримаєш лист з підтвердженням на електронну адресу. {{profile.email}}. В електронному листі натисни на кнопку "Завершити реєстрацію" та авторизуйся.
Назад
Вхід
E-mail
Пароль
{{errors.message}}
Забув(-ла) пароль?
Назад
Забув(-ла) пароль?
Запиши електронну адресу, яку ти вказав(-ла) під час реєстрації, і познач поле "Я не робот". Потім на твою електронну адресу буде надіслано новий пароль.
E-mail
Назад
Надіслано
На твою електронну адресу було відправлено новий пароль!
Склад поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Рецепти та інгредієнти
можеш зберегти в раціоні
Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.
Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.
Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.