Таблиця Калорійності
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Ягідний кіндер пінгві - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Приготувати бісквіт. Для цього білки відділити від жовтків. Білки з сіллю (на кінчику ножа) збити міксером до стійких піків.
2
Борошно з какао просіяти, додати розпушувач і цукор. Жовтки змішати з молоком, поступово додати борошняну суміш, добре перемішуючи міксером. Додати в жовткову суміш білки і обережно перемішати ложкою або лопаточкою, зверху вниз (не міксером!).
3
Духовку розігріти до 180 градусів. Деко або форму застелити пергаментом. Викласти тісто, поставити у розігріту духовку і випікати 15 хвилин (перевірити готовність зубочисткою).
4
Приготувати начинку. Для цього желатин залити водою (100 мл), поставити у мікрохвильовку і гріти до повного розчинення.
5
Заморожені ягоди покласти у каструльку, додати води (50 мл), цукор. Поставити на вогонь і готувати до розмороження. Якщо ягоди свіжі, то цього кроку не потрібно!
6
Сметану, кисломолочний сир, ягоди, цукор і желатин збити блендером до однорідної гладенької маси. Викласти сирно-ягідну суміш у форму. Поставити у холодильник на 3 години (щоб загусла).
7
Далі скласти торт. Бісквіт розрізати вздовж (навпіл). На одну половинку покласти суфле і накрити другою половинкою. За бажанням можна трішки загуслу сирно-ягідну масу вилити на один корж, накрити другою половинкою і поставити разом в холодильник до загусання.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Енергія
1,431 ккал.
Білки
103 г
Вуглеводи
140 г
Цукор
-
Жири
53 г
Насичені жирні кислоти
-
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
-
Поліненасичені
-
Холостерин
-
Волокна
0 г
Сіль
0.32 г
Вода
-
Кальцій
-
PHE
5,133 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності