Таблиця Калорійності
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Загадкові цукерки - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Покласти в блендер варену квасолю (90-100 г у готовому вигляді), виноград або грушу (солодкі фрукти), а також мед (або цукор). Подрібнювати 60 секунд.
2
Додати какао і горіхи (фундук варто брати смажений, саме він замаскує смак квасолі). Подрібнювати ще 120 секунд до повної однорідності. Скуштувати, чи маса достатньо солодка. За потреби додати ще мед або стевію.
3
За бажанням скачати масу в кульки-цукерки і обкачати в кокосовій стружці чи горіхових крихтах (якщо маса не ліпиться – покласти в холодильник на 30 хв. Якщо далі маса надто м’яка – додати 10 г кокосової стружки. Густина маси залежить від того, чи рідкий мед, соковитості винограду, розвареності квасолі).
4
Поради: 1. Можна просто перекласти в банку і їсти ложкою. Або викласти в форму, утрамбувати і після охолодження порізати на шматочки. Зберігати масу у закритій ємності в холодильнику 3-4 дні. 2. Квасолю можна замінити на нут. Фундук можна замінити на арахіс (смажений, не солоний). Одна половина горіхів точно має бути смажена, щоб дати цукеркам аромат.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Енергія
629 ккал.
Білки
20 г
Вуглеводи
45 г
Цукор
17 г
Жири
42 г
Насичені жирні кислоти
2 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
4 г
Поліненасичені
14 г
Холостерин
-
Волокна
11 г
Сіль
-
Вода
3 г
Кальцій
29 мг
PHE
999 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності