menu
menu
search close
account

Зелений борщ зі шпинатом - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Приготувати для початку бульйон (якщо нема готового). Овочевий бульйон може бути з будь-чого - стовбурці броколі чи цвітної капусти, цибулі, моркви. Підготовлені овочі залити гарячою водою, додати лавровий лист, сіль, перець горошком - варити орієнтовно 20 хвилин, після чого всі овочі вийняти.
2
Моркву нарізати кільцями, картоплю невеликими кубиками, порізати дрібно цибулю, шпинат та зелень.
3
Все помістити у воду довести до кипіння і далі на середньому вогні варити до готовності орієнтовно 20 хвилин.
4
В кінці додати оливкову олію і довести до смаку.
5
Яйця попередньо зварити, порізати на 4 частини, додавати при подачі в кожну тарілку.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Енергія
1,415 ккал.
Білки
73 г
Вуглеводи
136 г
Цукор
11 г
Жири
54 г
Насичені жирні кислоти
12 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
28 г
Поліненасичені
6 г
Холостерин
1,018 мг
Волокна
11 г
Сіль
5 г
Вода
486 г
Кальцій
405 мг
PHE
3,666 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності