Свіжі плоди абрикосів без кісточки.
абрикоси - калорійність
Кількість x {{unitOption.title}} штука
Енергія 55 ккал.
= 230 кДж
Білки 0.7 г
Вуглеводи 12 г
Жири 0.13 г
Волокна 2 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 55 ккал.
Білки 0.7 г
Вуглеводи 12 г
Жири 0.13 г
Волокна 2 г
Харчові цінності
Стан | сире |
Білки | 0.7 г |
Вуглеводи | 12 г |
Цукор | 7 г |
Жири | 0.13 г |
Насичені жирні кислоти | 0.02 г |
Транс-жирні кислоти | - |
Моно-ненасичені | 0.13 г |
Поліненасичені | 0.06 г |
Холостерин | - |
Волокна | 2 г |
Сіль | - |
Вода | 89 г |
Кальцій | 14 мг |
GI | |
PHE | 44 мг |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Графік поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Містить вітаміни
Вітамін B6 Вітамін B6 (піридоксин)
Фолієва кислота Фолієва кислота (фолацин, фолієва кислота, вітамін В9)
Вітамін В5 Вітамін В5 (пантотенол, пантотенова кислота)
Вітамін С Вітамін С
Вітамін В1 Вітамін В1 (тіамін)
Вітамін Е Вітамін Е (токоферол)
Вітамін А Вітамін А
Вітамін В3 Вітамін В3 (ніацин, PP, ніацинамід, нікотинамід, нікотинова кислота)
Вітамін В2 Вітамін В2 (рибофлавін)
Містить мінерали
Натрій Натрій
Фосфор Фосфор
Магній Магній
Калій Калій
Кальцій Кальцій
Залізо Залізо
Цинк Цинк
Кобальт Кобальт
Селен Селен
Фтор Фтор
Марганець Марганець
Хром Хром
Молібден Молібден
Мідь Мідь
Пектин Пектин
Йод Йод
Позитивний вплив для здоров'я
Концентрація уваги Підвищує здатність до концентрації уваги
Волосся Покращує стан волосся
Нігті Покращує стан нігтів
Судини Робить позитивний вплив на здоров'я кровоносних судин
Астма Покращує стан при астмі
Шкіра Благотворно впливає на здоров'я шкіри
Клітини Позитивно впливає на клітини
Імунітет Позитивно впливає на імунітет
Абрикоси неймовірно корисні завдяки високому вмісту вітамінів (А, бета-каротин, С, Е, калій, мідь) і харчових волокон. Вони позитивно впливають на травлення і очищення кишечника, покращують стан шкіри, корисні для зору, нервової і серцево-судинної системи.
Смакують свіжими, чудово підходять для смузі (добре поєднуються із зеленню). Найкращий варіант зберігання на зиму – заморожування половинками у закритій тарі.
Найпопулярніше в категорії Свіжі фрукти
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
42 | | |
47 | | |
120 | | |
167 | | |
32 | | |
38 | | |
47 | | |
71 | | |
50 | | |
43 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності