Таблиця Калорійності
star star star star star_half
Їжа
keyboard_arrow_right
Фрукти
keyboard_arrow_right
Свіжі фрукти
keyboard_arrow_right
Абрикоси
Фото - Абрикоси

Абрикоси - калорійність

без термічної обробки
Запиши кількість та одиницю
close
{{unitOption.title}} штука
= {{getTotalWeight()}} г
edit Записати в раціон
Їжа
keyboard_arrow_right
Фрукти
keyboard_arrow_right
Свіжі фрукти
keyboard_arrow_right
Абрикоси
Фото - Абрикоси
Абрикоси
Запиши кількість та одиницю
close
{{unitOption.title}} штука
edit Записати в раціон
{{data.foodstuff.energy}}55 ккал
Також {{data.foodstuff.energyAlt}}230 кДж ● Енергія
fiber_manual_record
Білки
{{data.foodstuff.protein}}0.7 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.protein | number: 0}} г
fiber_manual_record
Вуглеводи
{{data.foodstuff.carbohydrate}}12 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.carbohydrate | number: 0}} г
Цукор
{{data.foodstuff.sugar}} 7.2 г
fiber_manual_record
Жири
{{data.foodstuff.fat}}0.13 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.fat | number: 0}} г
Насичені жирні кислоти
{{data.foodstuff.saturatedFattyAcid}} 0.02 г
Трансжирні кислоти
-
Мононенасичені
{{data.foodstuff.monoSaturated}} 0.13 г
Поліненасичені
{{data.foodstuff.polySaturated}} 0.06 г
Холестерин
-
Волокна
{{data.foodstuff.fiber}} 1.6 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.fiber | number: 0}} г
Сіль
-
Вода
{{data.foodstuff.water}} 88.8 г
Кальцій
{{data.foodstuff.calcium}} 14.2 мг
Глікемічний індекс
-
PHE
{{data.foodstuff.phe}} 43.5 мг
{{calculated.percentage}}%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
см
Вага
кг
Рівень щоденної активності
Відповідно до виконаних активностей Сидячий спосіб життя Легкі навантаження Середні навантаження Великі навантаження Екстремальні навантаження
Збережи свій профіль для 82 000 продуктів
keyboard_arrow_left
Назад
Заповни свій профіль
Цільова вага
кг
Цільову вагу можеш записати пізніше в застосунку.
Цільову вагу можеш записати пізніше в застосунку.
warning {{targetWeightMessage}}
{{targetWeightMessageText}}
Створи свій обліковий запис
{{errors.message}}
Реєстрація через Facebook
mail
Реєстрація через e-mail
Реєструючись, ти погоджуєшся з нашими договірними умовами й умовами захисту персональних даних
Я хочу отримувати новини та пропозиції від Таблиці Калорійності з порадами щодо здорового способу життя
keyboard_arrow_left
Назад
Зареєструйся
E-mail
Пароль
visibility
Пароль повинен містити мін. 6 знаків!
{{errors.message}}
Зареєструйся
keyboard_arrow_left
Назад
Ми відправили тобі лист з підтвердженням!
Протягом декількох хвилин ти отримаєш лист з підтвердженням на електронну адресу. {{profile.email}}. В електронному листі натисни на кнопку "Завершити реєстрацію" та авторизуйся.
Увійти
keyboard_arrow_left
Назад
Вхід
E-mail
Пароль
visibility
{{errors.message}}
Увійти
Забув(-ла) пароль?
keyboard_arrow_left
Назад
Забув(-ла) пароль?
Запиши електронну адресу, яку ти вказав(-ла) під час реєстрації, і познач поле "Я не робот". Потім на твою електронну адресу буде надіслано новий пароль.
E-mail
Надіслати
keyboard_arrow_left
Назад
Надіслано
На твою електронну адресу було відправлено новий пароль!
Увійти
Найпопулярніше в категорії Свіжі фрукти
Склад поживних речовин
fiber_manual_record Білки
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
fiber_manual_record Вуглеводи
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
fiber_manual_record Жири
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
fiber_manual_record Білки
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
fiber_manual_record Вуглеводи
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
fiber_manual_record Цукор
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
fiber_manual_record Жири
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Містить...
Містить вітаміни
Вітамін B6 Вітамін B6 (піридоксин)
Фолієва кислота Фолієва кислота (фолацин, фолієва кислота, вітамін В9)
Вітамін В5 Вітамін В5 (пантотенол, пантотенова кислота)
Вітамін С Вітамін С
Вітамін В1 Вітамін В1 (тіамін)
Вітамін Е Вітамін Е (токоферол)
Вітамін А Вітамін А
Вітамін В3 Вітамін В3 (ніацин, PP, ніацинамід, нікотинамід, нікотинова кислота)
Вітамін В2 Вітамін В2 (рибофлавін)
Містить мінерали
Натрій Натрій
Фосфор Фосфор
Магній Магній
Калій Калій
Кальцій Кальцій
Залізо Залізо
Цинк Цинк
Кобальт Кобальт
Селен Селен
Фтор Фтор
Марганець Марганець
Хром Хром
Молібден Молібден
Мідь Мідь
Пектин Пектин
Йод Йод
Позитивний вплив на здоров'я
Концентрація уваги Підвищує здатність до концентрації уваги
Волосся Покращує стан волосся
Нігті Покращує стан нігтів
Судини Робить позитивний вплив на здоров'я кровоносних судин
Астма Покращує стан при астмі
Шкіра Благотворно впливає на здоров'я шкіри
Клітини Позитивно впливає на клітини
Імунітет Позитивно впливає на імунітет
Детальніше про цей продукт


Абрикос калорійність та хімічний склад

Плоди абрикоса мають круглу форму і на стадії повної зрілості забарвлюються у жовтий або помаранчевий колір. Усередині соковитої та солодкої м'якоті знаходиться тверда кісточка коричневого кольору. Вона має гладку поверхню та середні розміри. На поверхні плода з одного боку є невелика поздовжня борозенка, яка поділяє фрукт на дві половини. Абрикоси мають приємний аромат і насичений смак. Зовні вони вкриті тонкою шкіркою, яка може бути гладкою або трохи опушеною.

Калорійність абрикосу – 44 ккал на 100 г плодів. Продукт містить мінімум жирів, але значну кількість вуглеводів. Хімічний склад плодів відрізняється високою різноманітністю. В абрикосах є такі елементи:

• вітаміни А, В3, В2, В5, В6, В9, С, Е, Н та РР;
• мінерали - фосфор, натрій, залізо, магній, калій, йод та ін;
• бета-каротин та холін;
• харчові волокна;
• дубильні речовини;
• пектини;
• фруктові кислоти;
• крохмаль.


Свіжі абрикоси: калорійність та користь

Стиглі абрикоси є справжньою скарбницею вітамінів та цінних елементів, тому люди, які стежать за своїм здоров'ям, часто додають їх у свій харчовий раціон. Плоди зазвичай дозрівають наприкінці липня або на початку серпня і мають ряд цінних властивостей:

• підвищують рівень гемоглобіну, запобігаючи недокрів'ї;
• підтримують захисну функцію імунітету;
• покращують роботу щитовидної залози;
• зміцнюють стінки судин та підтримують роботу серцевого м'яза;
• покращують зір;
• зменшують кількість шкідливого холестерину;
• виводять шлаки;
• покращують настрій;
• нормалізують перистальтику кишечника, допомагаючи запобігти запорам;
• покращують пам'ять та розумову діяльність;
• мають сечогінний ефект, усувають набряки.

Свіжі абрикоси, калорійність яких невисока, можуть стати смачною добавкою до раціону під час розвантажувальних днів з метою схуднення. Плоди містять максимум корисних речовин, здатні збагатити організм усіма необхідними елементами, яких не вистачає під час дієти. Але їсти абрикоси потрібно в помірних дозах, оскільки вони можуть спричинити діарею. Не рекомендується включати ці плоди в раціон людям із цукровим діабетом та хворобами шлунка.


Калорійність одного абрикосу та використання плодів

Найбільше корисних елементів міститься у свіжих абрикосах. Один плід середнього розміру має вагу близько 35 г і містить приблизно 17 ккал. При виборі продукту варто віддати перевагу тим плодам, які мають рівномірний колір, цілу шкірку та легкий приємний аромат. Недозрілі плоди вживати в їжу не можна - це може викликати розлади травлення.

Абрикоси їдять свіжими, а також піддаються різним видам кулінарної обробки. Плоди варять, засушують, консервують, в'ялять. Фрукти ідеально підходять для приготування компотів та варення, натуральних соків та сиропів, алкогольних настоянок та наливок.

Маючи невелику калорійність, абрикоси часто виступають інгредієнтом десертів. З них можна приготувати Доматеслі, швидкий пиріг з абрикосами та інші пироги, а також желе та мафіни. Фрукти добре поєднуються з молочними продуктами, тому їх використовують для приготування Бланманже з сиром, додають у морозиво та молочні каші. Абрикоси можуть виступати інгредієнтом страв із м'яса птиці та свинини.

Свіжі плоди зберігають у холодильнику до 4-х днів. Недозрілі плоди можуть дозріти навіть після збирання. Для цього їх загортають у паперовий пакунок і прибирають у темне місце для дозрівання.

Продукт можеш записати в раціон.
Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.
Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.
Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.
Розпочати сьогодні
Доступність:  Web iOS  і  Android
Понад 7 мільйонів користувачів
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
Покищо вага залишається сталою, та почуваюся чудово та весь повний енергії. Не погано вцілому, хороший задум. Вельми вдячний.
Здрастуйте, я хотів би подякувати за сайт дуже хороший, прекрасно з ним працювати. Дуже хороша ідея.
Без сумніву це корисний сайт один з найкращих які я знаходив. Дуже дякую за ваше існування я вже втратив 14кг. І усвідомлюю що без вас цього б не досягнув. Ви просто дуже мені допомогли. Ви Класні!
keyboard_arrow_left
Покищо вага залишається сталою, та почуваюся чудово та весь повний енергії. Не погано вцілому, хороший задум. Вельми вдячний.
Здрастуйте, я хотів би подякувати за сайт дуже хороший, прекрасно з ним працювати. Дуже хороша ідея.
Без сумніву це корисний сайт один з найкращих які я знаходив. Дуже дякую за ваше існування я вже втратив 14кг. І усвідомлюю що без вас цього б не досягнув. Ви просто дуже мені допомогли. Ви Класні!
keyboard_arrow_right
čestina
slovenčina
Український
русский
polski
magyar
phone Завантажте додаток
App
Dine4Fit
Таблиця Калорійності
čestina
slovenčina
Український
русский
polski
magyar
phone Завантажте додаток
App
Таблиця Калорійності © 2024 Всі права захищені.
Таблиця Калорійності © 2024 Всі права захищені.